Γάτος- διαρρήκτης ανοίγει την πόρτα για να μπει μέσα η παρέα του
2 years, 1 month ago
6

Ο «Σιλβέστρο» είναι ο αρχηγός της συμμορίας και έχει τον τρόπο του να ανοίγει την πόρτα του σπιτιού για να μπουν μέσα.

Δεν θέλει κόπο… Τρόπο θέλει και αυτή γάτα δεν έχει μόνο την ικανότητα αλλά και την ευφυΐα. Ο Σιλβέστρο λοιπόν είναι ένας τρομερά έξυπνος γάτος που πήρε την κατάσταση στα χέρια του και έδωσε τη λύση.

Τόσο αυτός όσο και τα φιλαράκια του είχαν κλειδωθεί απ΄έξω από το σπίτι στην Καλτανισέτα στη Σικελία της Ιταλίας, ωστόσο ο «Σιλβέστρος» είχε τον τρόπο. Πήδηξε πάνω στο χερούλι της πόρτας, την άνοιξε και με το κεφάλι του την έσπρωξε μπαίνοντας όλη η «συμμορία» μέσα.

2

Ο ιδιοκτήτης της, ο Antonio Bosco, κατέγραψε σε βίντεο την προσπάθεια του γάτου, γράφοντας μάλιστα πως «ο Σιλβέστρο είναι αναμφισβήτητα ο ηγέτης και ο υπερασπιστής των υπόλοιπων γατών». Τόσο, που «μερικές φορές, οι γάτες των γειτόνων μας θα προσπαθήσουν να πολεμήσουν τις δικές μας. Τότε είναι που ο Σιλβέστρο επεμβαίνει και αποκρούει τις επιθέσεις τους, με αποτέλεσμα πολλές φορές να επιστρέφει με μώλωπες ή δαγκώματα.

Είναι ένας πραγματικός ήρωας. Ο Σιλβέστρο καταλαβαίνει όταν κάνει κάτι ιδιαίτερο και ξέρει ότι θα δεχθεί επιπλέον χάδια στο κεφάλι του. Ακολουθεί και ένα κέρασμα, που αποτελείται από ένα λουκάνικο κοτόπουλο γαλοπούλα».

2

Βέβαια, ο «Σιλβέστρο» δεν είναι ο μόνος έξυπνος από τις γάτες που έχει ο Bosco, καθώς όπως είπε, ο τελευταίος που φαίνεται στο βίντεο να μπαίνει μέσα στο σπίτι, έχει τη συνήθεια να κάνει την ανάγκη του… στην τουαλέτα.

Το βίντεο του Bosco έχει κερδίσει πάνω από 3,5 εκατομμύρια likes στο TikTok, όπου έχει 87.000 ακόλουθους.