Γερμανίδες αστυνομικές λικνίζονται προκλητικά -Κάνουν σπαγγάτο, τριγυρνούν ημίγυμνες [βίντεο]
6 months, 24 days ago
6

Χορός, κέφι και τραγούδι με στίχους «Είμαι κυρία, αλλά χορεύω σαν πόρνη». Αυτό είναι ένα βίντεο δόκιμων αστυνομικίνων στη Σαξονία, οι οποίες λικνίζονται, προβάλλοντας τις καμπύλες τους.

Το βίντεο, που έχει γίνει viral στη Γερμανία, γυρίστηκε μια καλοκαιρινή ημέρα του 2018 στο αστυνομικό τμήμα του Bautzen στη Σαξονία, σύμφωνα με την Bild.

Μια δόκιμη αστυνομικός «ανοίγει» το βίντεο και λέει: «Είστε έτοιμοι γι’ αυτό;». Η κάμερα μπαίνει μέσα στα αποδυτήρια των γυναικών, παρατηρεί το σώμα τους, τις παρακολουθεί να ντύνονται, καταγράφει μία εξ αυτών να προσπαθεί να ανεβάσει το παντελόνι της, μια άλλη να τριγυρνά με πετσέτα, ενώ άλλη κάνει σπαγγάτο στην πόρτα.

Οι αστυνομικές τραγουδούν και χορεύουν το τραγούδι της Fergie που λέει στο ρεφρέν: «Είμαι κυρία, αλλά χορεύω σαν πόρνη».

Για βίντεο έχουν ενημερωθεί οι επικεφαλής της αστυνομίας, ωστόσο, κρατούν χαμηλούς τόνους θέλοντας να υποβαθμίσουν το γεγονός.

«Οι γυναίκες είναι ευχαριστημένες απ΄ ότι φαίνεται στο ιδιωτικό βίντεο το οποίο έγινε γνωστό στο κοινό. Τέτοιες εικόνες μπορούν να προκαλέσουν διαφορετικές αντιδράσεις», γράφει στο Twitter η αστυνομική διεύθυνση της Σαξονίας.

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της αστυνομίας της Σαξονίας, Χορστ Κρέτσμαρ, μιλώντας στην Bild δηλώνει: «Θα συζητήσουμε το περιεχόμενο του βίντεο. Η μετριοπάθεια και η αυτοσυγκράτηση θα πρέπει να παραμείνουν βασικές αρετές για τους επίδοξους αστυνομικούς ακόμα και σ’ έναν κόσμο των social media».