Γιατί η Μέγκαν Μαρκλ δεν πήγε στο πάρτι γενεθλίων της Κέιτ Μίντλετον στο εξοχικό της
4 months, 28 days ago
6

Η Κέιτ Μίντλετον την περασμένη εβδομάδα γιόρτασε τα γενέθλιά της με ένα μικρό πάρτι στο εξοχικό της, στο Νόρφολκ. Και μαντέψτε, η Μέγκαν Μαρκλ δεν ήταν εκεί. 

Μπορεί αρχικά να είχε γραφτεί ότι η Κέιτ Μίντλετον έκλεισε τα 37 πίνοντας τσάι με τα παιδιά της, ωστόσο η πραγματικότητα ήταν λίγο διαφορετική. 

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ έκανε ένα μίνι πάρτι στο Anmer Hall, το σπίτι τους στο Νόρφολκ, δίπλα στο κτήμα του Σάντριγχαμ της βασίλισσας Ελισάβετ. 

Αλλωστε εκεί ζούσαν μέχρι πέρυσι οικογενειακώς και εκεί μένουν και οι περισσότεροι φίλοι του ζευγαριού. 

Στο πάρτι ήταν καλεσμένοι κολλητοί και κολλητές της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Γουίλιαμ από τα σχολικά και πανεπιστημιακά χρόνια, οι οποίοι είναι νονοί των παιδιών αλλά και γείτονες στο Anmer Hall.

Ποιος ή καλύτερα ποια απουσίαζε; Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι. 

Η Daily Mail αναφέρει ότι η δούκισσα του Κέιμπριτζ δεν κάλεσε στο πάρτι την συννυφάδα της γιατί απλά δεν ήθελε, ενώ άλλες πηγές αναφέρουν ότι οι Σάσεξ δεν πήγαν στους Κέιμπριτζ γιατί απλά έλειπαν ξανά ταξίδι. 

Δημοσιογράφος της Sun αναφέρει ότι η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα μπορούσε ποτέ να παραβρεθεί σε μια τέτοια σύναξη γιατί θα συζητούνταν το θέμα του ρήγματος στη σχέση της με την Κέιτ Μίντλετον που τόσο έντονα γράφεται στον τύπο. «Το ρήγμα υπάρχει και είναι βαθύ», συμπληρώνει ο δημοσιογράφος της Sun.