Γιουλίκα Σκαφιδά – Κορωνοϊός: Θυμάται την απομόνωση στη Σπιναλόγκα και ξεσπά για όσους αρνούνται να μείνουν σπίτι
1 minute ago
6

Ο εθελοντικός εγκλεισμός στο σπίτι εξαιτίας του κορωνοϊού με στόχο να προστατέψουμε την υγεία μας, αλλά και την υγεία των γύρω μας, «ξύπνησε» μνήμες από το παρελθόν στη Γιούλικα Σκαφιδά. Πρόκειται για την περίοδο που η ηθοποιός έκανε γυρίσματα για τη σειρά του MEGA το «Νησί» στη Σπιναλόγκα.

«Σαν σήμερα 9 χρόνια πίσω προβλήθηκε αυτό το επεισόδιο. Η Μαρία αναχωρεί για τη Σπιναλόγκα. Όταν ο εγκλεισμός σου επιβάλλεται υπό αυτές τις συνθήκες είναι βασανιστικός.

Κάποιοι άνθρωποι, όχι πολλά χρόνια πίσω, έζησαν απομονωμένοι σε ένα μικρό νησί για να προστατεύσουν τους υπόλοιπους. Εμείς σήμερα για να προστατεύσουμε άλλους συνανθρώπους μας, καλούμαστε να μείνουμε σπίτι μας, προσωρινώς, και με όλες τις ανέσεις…αλλά δυσκολευόμαστε!» έγραψε χαρακτηριστικά, αναφερόμενη σε όλους όσοι αγνοούν τα μέτρα της κυβέρνησης και συνωστίζονται σε διάφορους χώρους βάζοντας σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Σαν σήμερα 9 χρόνια πίσω προβλήθηκε αυτό το επεισόδιο. Η Μαρία αναχωρεί για τη Σπιναλόγκα. Όταν ο εγκλεισμός σου επιβάλλεται υπό αυτές τις συνθήκες είναι βασανιστικός. Κάποιοι άνθρωποι, όχι πολλά χρόνια πίσω, έζησαν απομονωμένοι σε ένα μικρό νησί για να προστατεύσουν τους υπόλοιπους.Εμείς σήμερα για να προστατεύσουμε άλλους συνανθρώπους μας, καλούμαστε να μείνουμε σπίτι μας, προσωρινώς, και με όλες τις ανέσεις…αλλά δυσκολευόμαστε! #μένουμε_σπίτι #it #is #not #that #difficult #staythefuckhome #stayhome

Gepostet von GIOYLIKA SKAFIDA – ΓΙΟΥΛΙΚΑ ΣΚΑΦΙΔΑ am Montag, 16. März 2020