Γιούρι Γκέλερ: Οι εξωγήινοι ετοιμάζονται να έρθουν σε επαφή με τη Γη
2 years, 3 months ago
6

Αίσθηση προκάλεσαν για ακόμη μία φορά οι δηλώσεις του Γιούρι Γκέλερ για την ύπαρξη εξωγήινων.

Ο 74χρονος “μάγος” που είναι γνωστός παγκοσμίως για την “ικανότητά” του να λυγίζει κουτάλια, μιλάει στην εφημερίδα The Sun για την προσωπική εμπειρία που είχε με τους εξωγήινους και ισχυρίζεται πως ετοιμάζονται να έρθουν σε επαφή με τη Γη.

“Νομίζω ότι μας μελετούν. Δεν ξέρω τι ακριβώς θέλουν από εμάς” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισραηλινός και συμπλήρωσε: «Νομίζω όμως πως προετοιμάζονται για επαφή με τη Γη». Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του η επαφή με τη Γη θα είναι θεαματική. “Πιθανότατα θα προσγειωθούν στο γρασίδι του Λευκού Οίκου. Έτσι όλες οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας, για τη συνάντηση μας με τους εξωγήινους θα γίνουν πραγματικότητα” λέει.

Όσο για το πότε θα συμβεί αυτό, ο Γιούρι Γκέλερ εκτίμησε: «Δεν νομίζω ότι μιλάμε για χιλιάδες ή εκατοντάδες χρόνια. Αν έπρεπε να μαντέψω και να κάνω μια λογική εικασία, θα έλεγα ότι θα συμβεί σε 60 με 75 χρόνια».

Επιπλέον σημειώνει πως θα είναι μαζί μας ευγενικοί, λέγοντας πως αν μας έβλεπαν ανταγωνιστικά, τότε θα είχαμε αφανιστεί πριν από χρόνια.

 

enikos.gr