Γκάνα: Επιχείρησε να κλέψει σπάνια λευκά λιονταράκια – Τον κατασπάραξαν οι γονείς τους
29 days ago
6

Άνδρας επιχείρησε να κλέψει δύο λευκά λιονταράκια που έχουν γίνει ατραξιόν στην Άκρα, πρωτεύουσα της Γκάνας, αλλά βρήκε τραγικό θάνατο.

Άνδρας στην Άκρα φαίνεται ότι επιχείρησε να κλέψει δύο σπάνια λευκά λιονταράκια που έχουν γίνει ατραξιόν στον ζωολογικό κήπο της πρωτεύουσας της Γκάνας. Ωστόσο, οι γονείς των μικρών λιονταριών του επιτέθηκαν και τον κατασπάραξαν.

Σύμφωνα με το BBC, ο άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ οι Αρχές της αφρικανικής χώρας έχουν ξεκινήσει έρευνα για το τι συνέβη. Ο ζωολογικός κήπος έκλεισε προσωρινά.

  • Διαβάστε επίσης: Η απίστευτη ιστορία εκδίκησης ενός αιχμαλώτου ουρακοτάγκου

Τα λιοντάρια αισθάνθηκαν απειλή

Όταν τα μικρά γεννήθηκαν πέρυσι τον Νοέμβριο, υπήρξε μεγάλος ενθουσιασμός στον ζωολογικό κήπο, ο οποίος τα χρησιμοποίησε για να προσπαθήσει να προσελκύσει επισκέπτες. «Τα λιοντάρια έχουν μικρά, οπότε αν έρθετε πολύ κοντά μπορεί να αισθανθούν ότι προσπαθείτε να τους πάρετε τα μωρά», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο αναπληρωτής υπουργός Γης και Φυσικών Πόρων, Μπενίτο Ουόσου Μπίο.

«Ζητάμε από το κοινό να αποφύγει να κάνει κάτι τέτοιο», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο εισβολέας φέρεται να σκαρφάλωσε έναν φράχτη 10 μέτρων πριν σκαρφαλώσει πάνω από έναν άλλο φράχτη 20 μέτρων για να εισέλθει στο κλουβί των λιονταριών.

in.gr