Η Μπριζίτ Μακρόν παρέδωσε μαθήματα στιλ, φορώντας τα πιο αταίριαστα -Ενα κλασικό κοστούμι με αθλητικά [εικόνες & βίντεο]
1 year, 1 month ago
6

Πολλοί την θεωρούν την πιο καλοντυμένη γυναίκα της Γαλλίας. Οι στιλιστικές της επιλογές, πάντα τραβούν τα βλέμματα. Αυτή την φορά όμως, η Μπριζίτ Μακρόν προκάλεσε έκπληξη φορώντας ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια για μια επίσκεψη σε έναν αρχαίο ναό στη νότια Αίγυπτο.

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, ηλικίας 65 ετών, είναι γνωστό ότι επιλέγει πανάκριβα ρούχα διάσημων σχεδιαστών, και κυρίως Γάλλων. Κι αυτή τη φορά όμως, παρόλο που φόρεσε αθλητικά παπούτσια, δεν ήταν τυχαία η επιλογή της. Φόρεσε αθλητικά Louis Vuitton Run Away! Τα παπούτσια δεν είναι διαθέσιμα προς πώληση, αλλά παρόμοια με αυτά κοστίζουν περίπου 700 ευρώ.

Η Μπριζίτ Μακρόν συνόδευσε τον σύζυγό της, Εμανουέλ, για την επίσκεψη στον ναό του Άμπου Σίμπελ, που αποτελεί μέρος της τριήμερης περιοδείας στη χώρα.

Με αθλητικά εμφανίστηκε η Μπριζίτ Μακρόν σε επίσκεψη αρχαίου ναού στην Αίγυπτο

Ο αρχαίος ναός που επισκέφθηκαν χτίστηκε κατά την διάρκεια της βασιλείας του φημισμένου Φαραώ της Αιγύπτου Ραμσή Β’ και έχει ηλικία άνω των 3.000 ετών.

Η Μπριζίτ Μακρόν πάνω από τα αθλητικά φόρεσε ένα γκρι κοστούμι, που στο σακάκι αντί για κουμπιά, είχε φερμουάρ.

Τους Μακρόν ξενάγησε ο υπουργός Αρχαιοτήτων της Αιγύπτου Καλέντ Αλ-Ανανί και ο διευθυντής του Γαλλικού Ινστιτούτου Αρχαιολογίας Λόρεντ Μπαβέ.
Εντυπωσιασμένος ο Εμανουέλ Μακρόν από τον αρχαίο ναό
Το ταξίδι στην Αίγυπτο έρχεται την ώρα που τα «Κίτρινα Γιλέκα» συνεχίζουν τις διαμαρτυρίες τους στους δρόμους της Γαλλίας, ενάντια στην πολιτική του Εμανουέλ Μακρόν.

Την ίδια ώρα, ο Γάλλος Πρόεδρος αναμένεται να συναντηθεί με τον Αιγύπτιο Πρόεδρο, Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι σήμερα για συνομιλίες με στόχο την ενίσχυση της «στρατηγικής εταιρικής σχέσης» μεταξύ των δύο χωρών.
Κατά την διάρκεια της περιοδείας του, περίπου 30 συμφωνίες αξίας αρκετών εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ αναμένεται να υπογραφούν στους τομείς των μεταφορών, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, της υγείας και της γεωργικής διατροφής.