Η Εύη Ιωαννίδου αποκαλύπτει γιατί δεν μιλιέται η «τριάδα της φωτιάς» έξω από το GNTM
1 year, 2 months ago
6

Μπορεί στο GNTM να ήταν κολλητές φίλες μαζί με την Μικαέλα Φωτιάδη, ωστόσο πλέον η τριάδα της φωτιάς έχει χωριστεί, καθώς η  Εύη Ιωαννίδου και η Μέγκι Ντρίο δεν κάνουν πια παρέα.

Η Εύη Ιωαννίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ooh la la» και εξήγησε τους λόγους που με την Μέγκι Ντρίο δεν είναι φίλες,  ενώ αναφέρθηκε και στο τελικό αποτέλεσμα του reality:

«Δεν περίμενα η Καζαριάν να είναι η νικήτρια του GNTM, περίμενα να είναι η Εβελίνα και ήθελα να είναι η Εβελίνα. Κάποιοι δεν το περίμεναν να βγει η Καζαριάν. Μπράβο της, καλή επιτυχία σε ότι κάνει έξω από το παιχνίδι», ανέφερε η πανέμορφη καλλονή εξηγώντας γιατί πια δεν μιλά με την Μέγκι Ντρίο.

«Με την Μικαέλα μιλάω, με την Μέγκι δεν κάνουμε παρέα έξω από το παιχνίδι γιατί δεν ταιριάζουμε στην έξω ζωή. Δεν σημαίνει ότι επειδή ταιριάξαμε μέσα στο παιχνίδι, θα βγούμε έξω και θα είμαστε πάλι φίλες. Άμα δεν ήμασταν εμείς, δεν θα γινόταν αυτός ο ντόρος, φυσικά και το πιστεύω. Αν δεν ήμασταν εμείς και δεν δημιουργούσαμε αυτό το κλίμα, που δεν έγινε επίτηδες, δεν θα υπήρχε σασπένς».