Η Εύη Ιωαννίδου αποκαλυπτική και εκτός GNTM -Σέξι λουκ για μπουζούκια [εικόνες]
1 year, 2 months ago
6

Ενας μήνας έχει περάσει από τότε που και επισήμως το GNTM έριξε αυλαία και όλες οι συμμετέχουσες, νικήτριες και μη, επιστρέφουν σιγά σιγά στην κανονική τους ζωή.

Ετσι και η μία της τριάδας της φωτιάς, η «κακιά», όπως πολλοί την χαρακτήρισαν του GNTM, Εύη Ιωαννίδου, η οποία άφησε για τα καλά πίσω το ριάλιτι και διασκέδασε με την παρέα της στον Νίκο Βέρτη. 

Με πολύ σέξι λουκ, με διαφάνειες και ανοίγματα, απλή κατά τα λοιπά, τραγούδησε και χόρεψε με την ψυχή της. 

Η Εύη Ιωαννίδου έμεινε περί τους τρεις μήνες στο GNTM, βγάζοντας προς τα έξω την εικόνα της κακιάς. Πικρόχολα σχόλια και τεράστιο εγώ που αρέσουν στην tv, μια μικρή κλίκα, ψιλοεντασούλες και φυσικά ένα όμορφο παρουσιαστικό και οι καλές της πόζες, την έφτασαν μια ανάσα από τον τελικό, αν και εκεί λίγο πριν το τέρμα, η μεγάλη της αντίπαλος στο GNTM Αννα Αμανατίδου κατάφερε να την πετάξει εκτός. 

Μετά το παιχνίδι προσπαθεί να αποστασιοποιηθεί από τις άλλες δύο της τριάδας της φωτιάς, αναγνωρίζοντας προφανώς ότι η ένταση και οι κακίες δεν βοήθησαν ποτέ κανέναν. 

Οπως και τα υπόλοιπα κορίτσια, η Εύη Ιωαννίδου από τη βόρεια Ελλάδα, προσπαθεί τώρα να χαράξει το δικό της δρόμο στο μόντελινγκ. Και λίγο πριν κάνει ένα διάλειμμα στα μπουζούκια: