Η Ιωάννα Μπέλλα μας συστήνει την μητέρα της -Σαν αδελφή της [εικόνες]
11 months, 15 days ago
6

Λαμπερά γενέθλια για τα 23α γενέθλιά της έκανε η Ιωάννα Μπέλλα το βράδυ της Κυριακής στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς και ο Στέλιος Ρόκκος.

Συγκεκριμένα, η Σταρ Ελλάς 2018, γιόρτασε της έχοντας στο πλευρό της με τους αγαπημένους της φίλους αλλά και την οικογένεια της.

Η Ιωάννα Μπέλλα είχε γενέθλια!

Φορώντας μία εντυπωσιακή στραφταλιζέ φούστα, η Ιωάννα Μπέλα που έγινε γνωστή κυρίως από την εμφάνιση και την κριτική που δέχτηκε στο GNTM, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό τόσο με την τούρτα- υπερπαραγωγή των γενεθλίων της, όσο και με την μητέρα της.

Εκλεισε τα 23 και το γιόρτασε στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς και ο Στέλιος Ρόκκος

Μάλιστα οι φωτογραφίες όπου ποζάρει με την μητέρα της δεν άργησαν γρήγορα να κάνουν το γύρο του διαδικτύου, καθώς παρ΄όλο που μητέρα και κόρη δεν μοιάζουν πολύ, η μητέρα κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις.

Μαζί ήταν και η μητέρα της, η οποία τράβηξε την προσοχή.

Ποζάροντας έχοντας αγκαλιά την κόρη της, η μητέρα της Ιωάννας Μπέλλα έμοιαζε περισσότερο με αδελφή του μοντέλου, παρά με την μητέρα της, πράγμα που αποδεικνύεται και από τις φωτογραφίες.

Εχοντας αγκαλιά συνεχώς την κόρη της, η μητέρα της Ιωάννας Μπέλλα έμοιαζε περισσότερο με... αδελφή της.

Να σημειωθεί πως η Ιωάννα Μπέλλα βρίσκεται στην Αθήνα αυτή την περίοδο καθώς πριν λίγες μέρες περπάτησε στην πασαρέλα (χωρίς υαλουρονικό στα χείλη) του σχεδιαστή «Tassos Mitropoulos».