Η Ιβάνκα Τραμπ δεν το έχει στην κουζίνα -Φτιάχνει γλυκά στην Αργεντινή και μόλις που τα αγγίζει [εικόνες]
6 months, 12 days ago
6

Επίσημη επίσκεψη στην Αργεντινή κάνει αυτές τις ημέρες η Ιβάνκα Τραμπ και εκτός από τις σοβαρές συζητήσεις, έχει και μερικές χαλαρές στιγμές, όπως κατά την επίσκεψή της σε έναν φούρνο, όπου δοκίμασε να φτιάξει μερικά γλυκά.

Η 37χρονη Πρώτη Κόρη, ξεκίνησε το ταξίδι της για την προώθηση της οικονομικής ενδυνάμωσης των γυναικών στις αναπτυσσόμενες χώρες, από την Μπογκοτά της Κολομβίας πριν από δύο ημέρες, αποκαλύπτοντας και το νέο της λουκ, ένα μακρύ καρέ.

Η Ιβάνκα Τραμπ με πανάκριβο φόρεμα, μόλις καταφθάνει σε ένα ντόπιο αρτοποιείο - Και η χαρά την δεν κρύβεταιΗ Ιβάνκα Τραμπ με πανάκριβο φόρεμα, μόλις καταφθάνει σε ένα ντόπιο αρτοποιείο – Και η χαρά την δεν κρύβεται

Και τώρα, βρίσκεται στην Αργεντινή, την δεύτερη στάση στην περιοδεία της, όπου και επισκέφθηκε ένα αρτοποιείο στην πόλη Τζουγιούι – φορώντας ένα πανάκριβο φόρεμα Proenza Schouler με φωτεινά κόκκινα λουλούδια, αξίας 1.690 δολαρίων. Μάλιστα, η Ιβάνκα Τραμπ δεν δίστασε να δοκιμάσει να φτιάξει κι αυτή γλυκίσματα, αδιαφορώντας για το αν θα λερώσει το φόρεμά της.

Η ΙΒάνκα Τραμπ με την ιδιοκτήτρια του αρτοποιείουΗ ΙΒάνκα Τραμπ με την ιδιοκτήτρια του αρτοποιείου

Σιχαινόταν και μόνο που τα έπιανε τα γλυκά

Μάλιστα, ήταν όλο χαμόγελα όσο βοηθούσε την ιδιοκτήτρια να γεμίσει ένα γλυκό με κρέμα, φροντίζοντας ωστόσο να αγγίζει όσο το δυνατόν λιγότερο το γλυκό μην τυχόν και λερώσει το δάχτυλά της και καταστρέψει το μανικιούρ της. Βέβαια, υπάρχει και η άλλη εκδοχή… να σιχαίνεται αυτά τα ζουμερά γλυκά. Και παρόλο που βρισκόταν μέσα στο εργαστήρι του αρτοποιείου, δεν φόρεσε σκούφο στα μαλλιά της, όπως έκανε η ιδιοκτήτρια, προκειμένου να μην πέσει κάποια τρίχα επάνω στα γλυκά.

Με προσποιητό χαμόγελο και κρατώντας το γλυκό σαν να είναι κάτι αηδιαστικό, η Ιβάνκα Τραμπ βοηθά την ιδιοκτήτρια του αρτοποιείου να γεμίσει με κρέμα την σφολιάταΜε προσποιητό χαμόγελο και κρατώντας το γλυκό σαν να είναι κάτι αηδιαστικό, η Ιβάνκα Τραμπ βοηθά την ιδιοκτήτρια του αρτοποιείου να γεμίσει με κρέμα την σφολιάτα

Αργότερα την ίδια ημέρα, η Ιβάνκα Τραμπ και η επίσημη αμερικανική αντιπροσωπεία επισκέφθηκαν την Πορμαμάρκα, μια πόλη στην επαρχία Τζουγιούι, όπου και φωτογραφήθηκαν με τον διοικητή της επαρχίας και τον υπουργό Εξωτερικών της Αργεντινής Χόρχε Φαουρί σε ένα γραφικό σημείο.

Η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ θέλησε να δοκιμάσει να φτιάξει γλυκά με την ιδιοκτήτρια αλλά ακόμη και το χαμόγελό της είναι πολύ ψεύτικο.

Ευτυχώς, αυτή την φορά, το φόρεμα της Ιβάνκα Τραμπ δεν την πρόδωσε, όπως είχε γίνει πριν από δύο ημέρες με τον υπουργό Άμυνας της Κολομβίας. Τότε, κατά την διάρκεια της επίσημης φωτογράφησης, φύσηξε ένα αεράκι, με αποτέλεσμα να σηκωθούν τα μανίκια του φορέματος και να την κάνουν να δείχνει σαν να φορούσε κάτι που έμοιαζε με λάχανο.

Φωτογραφίες: AP