Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ποζάρει με μαγιό και σχολιάζουν αρνητικά τα κιλά της – Τι απαντά η ίδια [εικόνες]
11 months, 26 days ago
6

Διακοπές στην Κούβα και το Μαϊάμι κάνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και φροντίζει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς φίλους της για τις υπέροχες στιγμές της.

Η παρουσιάστρια, η οποία είναι πολύ ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζει τις τελευταίες ημέρες πολλές φωτογραφίες από το ταξίδι της και σε κάποιες από αυτές ποζάρει με μαγιό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou 🧿 (@konstantinaspyropoulou) στις 16 Μάρ, 2019 στις 8:56 πμ PDT

Τα σχόλια, όπως είναι αναμενόμενο, ήταν πολλά, αλλά εκτός από τα θετικά υπήρχαν και αρκετά αρνητικά με πολλούς να λένε πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει παραπανίσια κιλά και πως έχει φιλτράρει τις φωτογραφίες για να φαίνεται πιο αδύνατη, και κυρίως στα πόδια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou 🧿 (@konstantinaspyropoulou) στις 17 Μάρ, 2019 στις 10:28 πμ PDT

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όμως, που είναι πολύ ερωτευμένη με τον ιδιοκτήτη γνωστής εταιρείας επίπλων, Φίλιππο Βαρβέρη, δεν πτοείται καθόλου από τα αρνητικά σχόλια και μάλιστα απαντά σε κάποια από αυτά.

Συγκεκριμένα, ένας χρήστης της έγραψε: «Νομίζω πως πρέπει να χάσεις κανα κιλό… με τόσα φίλτρα και πάλι…!!!» και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου του απάντησε: «Αισθάνομαι μια χαρά με τα κιλά μου, γιατί αγαπώ το σώμα μου και όχι τις υπερβολές». Ο χρήστης όμως επέμεινε και έγραψε πάλι το ίδιο σχόλιο με την παρουσιάστρια να απαντά ξανά: «Μα η πραγματικότητα κάνει τη διαφορά».

Σε ένα άλλο σχόλιο χρήστη που ανέφερε: «Αν αισθανόσαστε μια χαρά όπως λέτε,… δεν θα κάνατε καθόλου photoshop… λίγη ειλικρίνεια… μην υποτιμάτε την νοημοσύνη μας» η γνωστή παρουσιάστρια έδωσε και πάλι την απάντησή της, γράφοντας: ««Έλα για μπανάκι το Σαββατοκύριακο Βουλιαγμένη να βγάλουμε φωτογραφίες».