Η Μαρία Κορινθίου μεταμορφώνεται σε Αλίκη Βουγιουκλάκη – Πώς σχολίασε το λουκ ο Γιάννης Παπαμιχαήλ [εικόνες]
9 months, 24 days ago
6

Την μεγάλη απόφαση να γίνει ξανθιά πήρε η Μαρία Κορινθίου, προκειμένου να υποδυθεί την Αλίκη Βουγιουκλάκη ως Κατερινιώ, στην παράσταση «Η Νεράιδα και το Παλικάρι».

Η ηθοποιός ανάρτησε στο λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία της από τα αποκαλυπτήρια του νέου της λουκ στο εξώφυλλο του περιοδικού Down Town και άλλη μία όπου ευχαριστεί τον κόσμο για τα γλυκά και συγκινητικά σχόλιά του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ (@mariakorinthiou) στις 6 Νοέ, 2018 στις 7:08 πμ PST

Όλοι όμως περίμεναν να δουν το σχόλιο του Γιάννη Παπαμιχαήλ, του γιου της Αλίκης Βουγιουκλάκη που πολλές φορές έχει κατακρίνει κάποιες για την χάλια απομίμησή τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ (@mariakorinthiou) στις 7 Νοέ, 2018 στις 2:58 πμ PST

Αυτή την φορά όμως, φαίνεται πως ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, ενέκρινε το λουκ της Μαρίας Κορινθίου και φρόντισε να το γνωστοποιήσει. Με μια ανάρτησή του λοιπόν, στο Facebook, δίπλα στην φωτογραφία του εξωφύλλου του περιοδικού, έγραψε: «Αυτό. Πραγματικά επιτέλους!!!».

Βέβαια, πολλοί διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να τον «προσγειώσουν» λίγο, καθώς δεν ήταν λίγα τα σχόλια που ανέφεραν πως ποτέ καμία δεν πρόκειται να γίνει Αλίκη Βουγιουκλάκη, καμία δεν της μοιάζει και πως όλες οι υπόλοιπες είναι απομιμήσεις.