Η μέθοδος του μαξιλαριού: Το νέο TikTok trend για να αποκτήσεις ό,τι θες, διχάζει H ψυχολογική συμβούλη, που όπως φαίνεται σηκώνει πολλή αμφισβήτηση.
1 year, 7 months ago
6

Ένα από τα trends του TikTok, γνωστό ως manifestation, ισχυρίζεται ότι μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή και σίγουρα όλο και κάπου το έχεις συναντήσει μπροστά σου σε κάποιο σκρολάρισμα.

Αν το μυαλό σου πηγαίνει στο μανιφέστο, η σημασία της λέξης συνδέεται με την «εκδήλωση» ή τη «φανέρωση» και συνδέεται με την ιδέα ότι μπορείς να προσελκύσεις συνειδητά οτιδήποτε επιθυμείς στη ζωή σου.

Διαβάστε επίσης: Η εκδίκηση του φωτογράφου: Έσβησε όλα τα πλάνα του γάμου… επειδή το ζευγάρι δεν τον άφησε να φάει

 

Τι υποστηρίζει η νέα τεχνική

Μια νέα τεχνική που στηρίζεται αρκετά σε αυτό το concept, κάνει τον τελευταίο καιρό την εμφάνισή της ως η νέα τάση που υπόσχεται να σου μεταμορφώσει τη ζωή μόλις με μία κίνηση που πρέπει να κάνεις πριν κοιμηθείς το βράδυ. Αν σου μοιάζει ήδη παράδοξο, να σου πούμε ότι ήδη το έχουν δοκιμάσει εκατομμύρια followers που το πίστεψαν.

Κι ενώ είχαμε συνηθίσει το manifestation ως την τέλεια μέθοδο για την επίτευξη των στόχων μας και της ζωής που ονειρευόμαστε μέσα από βίντεο με hashtags όπως τα #manifestation» και «#lawofattraction, η νέα μέθοδος ονομάζεται pillow method manifestation και είναι ό,τι πιο απλό μπορείς να δοκιμάσεις για να αρχίσεις να κάνεις μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητά σου. Ή, απλά για να ξεγελάσεις τον εαυτό σου.

in.gr