Η νυν και η πρώην: Σπυροπούλου Αραβανή κάθισαν δίπλα δίπλα και δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά [εικόνες]
1 year, 2 months ago
6

Ούτε βλέμμα δεν αντάλλαξαν Σπυροπούλου και Αραβανή στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Βερβερίτσα» με πρωταγωνιστές την Μαρία Σολωμού και τον Νίκο Μουτσινά.

Οι δύο παρουσιάστριες πόζαραν στο κόκκινο χαλί, συνομίλησαν με φίλες και στην συνέχεια μπήκαν στο εσωτερικό του θεάτρου και κάθισαν σχεδόν η μία πίσω από την άλλη.

Ωστόσο και εκεί έκαναν σαν να μην υπάρχει η μία για την άλλη, επιβεβαιώνοντας πως η κόντρα μεταξύ τους δεν έχει λάβει τέλος.

Η κόντρα μεταξύ της Ευαγγελίας Αραβανή και της Κωνστναντίνας Σπυροπούλου είχε ξεκινήσει όταν οι δύο βρίσκονταν στο ίδιο πάνελ και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Μες στην Καλή Χαρά» το 2012 όπου η δεύτερη ήταν και παρουσιάστρια.

Ωστόσο το πρώην μοντέλο δεν «έμεινε» όλη την σεζόν στην εκπομπή, καθώς απολύθηκε όπως είχε πει η ίδια στα καλά καθούμενα.

«Εκείνη τη χρονιά έφυγα από την εκπομπή γρήγορα. Με έδιωξαν. Με είχε στεναχωρήσει αρκετά, γιατί ήταν κάτι που ήθελα πολύ να το κάνω και από τη στιγμή που είχα περάσει από τη δοκιμασία του δοκιμαστικού και με πήραν, ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη. Οπότε όταν στις τρεις εβδομάδες όλο αυτό ήρθε κάποιος και μου το πήρε πίσω και διακόπηκε η συνεργασία έτσι άδοξα… Με κάλεσαν ένα απόγευμα στα γραφεία και μου ανακοίνωσαν ότι πρέπει να σταματήσει εδώ η συνεργασία μας και λόγος τότε ήταν ότι ήμασταν αρκετοί άνθρωποι στον καναπέ και από ένα σημείο και μετά γινόμασταν πολλοί. Μου πήρε λίγο χρόνο αλλά όλα καλά», είχε αναφέρει σε τηλεοπτική της συνέντευξη η Ευαγγελία Αραβανή, όσον αφορά την απόλυσή της από τον Alpha.

Η αλήθεια είναι πως έχουν ακουστεί πολλά για εκείνη την εποχή αλλά και για τις σχέσεις των δύο γυναικών, ωστόσο καμία δεν έχει αποκαλύψει αν υπήρξε κάποιος τσακωμός ανάμεσά τους πριν από 7 χρόνια.

Πάντως δεν είναι λίγοι που θεώρησαν πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου «έφαγε» και την θέση της παρουσιάστριας του My Style Rock από την Ευαγγελία Αραβανή.

Κι αυτό γιατί ενώ το πρώην μοντέλο είχε παρουσιάσει το πρώτο κύκλο του My Style Rocks το 2017, φέτος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι αυτή που βρίσκεται στην θέση της παρουσιάστριας, την οποία και πήρε μόλις γύρισε από το Survivor 2, όπου είχε λάβει μέρος. 

Φωτογραφίες: NDP