Η Πάρις Τζάκσον σπάει τη σιωπή της -«Πιστεύει ότι θα καταστραφεί η καριέρα της»
1 year, 10 days ago
6

Τη σιωπή της αποφάσισε να σπάσει η κόρη του Μάικλ Τζάκσον, Πάρις, σχετικά με τις αποκαλύψεις για τον πατέρα της, που τον θέλουν να ήταν παιδόφιλος.

Η 20χρονη κόρη του βασιλιά της ποπ, πήρε θέση μέσω twitter. Συγκεκριμένα, απάντησε σε ένα tweet, το οποίο υποστηρίζει ότι η Πάρις πιστεύει πως ο πατέρας της είναι αθώος κι ότι όλο αυτό θα καταστρέψει την καριέρα της.

Μάλιστα, στο δημοσίευμα που επισυνάπτεται στο tweet, αναφέρεται ότι η νεαρή καλλιτέχνιδα, αρνείται να δει το ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland», στο οποίο παρουσιάζονται σοκαριστικές μαρτυρίες παιδιών, που καταγγέλλουν ότι τους επιτέθηκε σεξουαλικά ο διάσημος τραγουδιστής.

O Μάικλ Τζάκσον (Φωτο: AP/Laurent Rebours)

«Η Πάρις Τζάκσον, πιστεύει πως ο πατέρας της, Μάικλ, είναι αθώος αναφορικά με τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση», γράφει χαρακτηριστικά το tweet.

Απαντώντας η Πάρις, δεν το επιβεβαίωσε και αρνήθηκε ότι έχει κάνει οποιαδήποτε επίσημη δήλωση σχετικά με τη στάση της, αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο να πιστεύει τις κατηγορίες κατά του πατέρα της.

«Στην πραγματικότητα, δεν έχω κάνει δηλώσεις ακόμα, ιδιαίτερα όσον αφορά το πώς όλο αυτό επηρεάζει την επαγγελματική μου ζωή», έγραψε και στη συνέχεια δεν δίστασε να κάνει πλάκα, λέγοντας:

«Όλοι σας παίρνετε τη ζωή μου πιο σοβαρά από εμένα την ίδια. Χαλαρώστε!».

Τα tweets, έγιναν στον απόηχο της προβολής του ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland» και τις καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών σε βάρος του εκλιπόντος καλλιτέχνη.

Το «Leaving Neverland», όπου δύο άνδρες που καταγγέλλουν πως ο Τζάκσον τους είχε προσεγγίσει φιλικά προτού τους κακοποιήσει σεξουαλικά, ενώ ήταν στην ηλικία των 7 και 10 ετών στις αρχές του 1990, προκάλεσε ανάμεικτα συναισθήματα τρόμου και δυσπιστίας, μετά την προβολή του, σε δύο μέρη, από το αμερικανικό δίκτυο HBO την Κυριακή και τη Δευτέρα.