Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο του Μανώλη Κωστίδη του ΣΚΑΪ στο Οικουμενικό Πατριαρχείο [εικόνες]
7 months, 27 days ago
6

Στο Οικουμενικό Πατριαρχείο ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του, Δανάη Βασιλάκη, ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Τουρκία, Μανώλης Κωστίδης.

Το ζευγάρι τέλεσε προ ημερών τον πολιτικό γάμο και σήμερα, Σάββατο, ήταν η σειρά του θρησκευτικού (στην Τουρκία τα ζευγάρια πρώτα παντρεύονται με πολιτικό γάμο και στη συνέχεια, εάν το επιθυμούν, μπορούν να τελέσουν και τον θρησκευτικό).

Δανάη Βασιλάκη και Μανώλης Κωστίδης παντρεύτηκαν ενώπιον του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου, με τον οποίο ο δημοσιογράφος έχει πολύ καλή σχέση.

Ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου ευχήθηκαν στον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ, τον οποίον υποδέχτηκαν με με το τραγούδι «σήμερα γάμος γίνεται», ενώ δεν έλειπαν και τα αναμενόμενα πειράγματα. Μάλιστα, στον γάμο παρευρέθησαν και αρκετοί δημοσιογράφοι, συνάδελφοί του στον ΣΚΑΪ.

Καλεσμένοι ήταν σημαντικά πρόσωπα από την Ελλάδα, αλλά και τη γειτονική χώρα όπου διαμένει μόνιμα το ζευγάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μανώλης Κωστίδης έκανε πρόταση γάμου στη Δανάη Βασιλάκη το περασμένο Πάσχα στη Χάλκη των Πριγκιποννήσων, που είναι γενέτειρά του.

Η Δανάη Βασιλάκη, που είναι η Ελληνίδα πρόξενος, είναι γνωστή και για τη φιλανθρωπική δράση της. Είναι απόφοιτη του Αρσακείου Αθηνών με πανεπιστημιακές σπουδές στα Οικονομικά και στις Πολιτικές Επιστήμες και με μάστερ στο Λονδίνο.