Η τρομακτική στιγμή που δύο Jet ski τρακάρουν στην κορυφή ενός κύματος
2 years, 9 months ago
6

Τύχη βουνό είχαν δυο αναβάτες όταν τα τζετ σκι τους συγκρούστηκαν στην κορυφή ενός κύματος.

Ένα τρομακτικό ατύχημα συνέβη σε ποταμό στην Οτάβα του Οντάριο, όταν δύο τζετ σκι συγκρούστηκαν μεταξύ τους, πετώντας τους αναβάτες στον αέρα. Η σκηνή έχει καταγραφεί σε βίντεο από μια παρέα που βρισκόταν σε σκάφος.

Τα δύο τζετ σκι επιταχύνουν και και στην κορυφή ενός κύματος συγκρούονται στον αέρα. Οι δύο αναβάτες εκσφενδονίστηκαν στον αέρα, ενώ η θάλασσα γέμισε από συντρίμμια. «Θεέ μου!», αναφώνησε με κομμένη την ανάσα ένας από τους φίλους που βρισκόταν στο σκάφος, βλέποντας την σύγκρουση μπροστά στα μάτια του.

Κανένας από τους δύο αναβάτες δεν τραυματίστηκε, όπως επιβεβαίωσε το άτομο που τράβηξε το βίντεο. «Ευτυχώς κανένας δεν τραυματίστηκε, αλλά τα τζετ σκι καταστράφηκαν».Μια παρόμοια σύγκρουση είχε αποφευχθεί το 2015 σε ποταμό στο Μεξικό. Οι δύο τζετ σκιέρς είχαν γλιτώσει στο… τσακ το ατύχημα. Σχολιάζοντας το περιστατικό ο ένας από τους δύο είχε πει: «Στην πραγματικότητα ανησύχησα περισσότερο για τις ζημιές που θα πάθαιναν τα τζετ σκι από κάποιον τραυματισμό. Αλλά όσο το σκέφτομαι πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε τραυματιστεί σοβαρά, ακόμα και να σκοτωθούμε».

gazzetta.gr