Η Βικτώρια Καρύδα σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή της -Τι είπε για τη δολοφονία του συζύγου της [βίντεο]
7 months, 21 days ago
6

Έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο «My Style Rocks», ωστόσο λίγες εβδομάδες αργότερα, το όνομά της βρέθηκε στο επίκεντρο λόγω της δολοφονίας του συζύγου της.

Ο λόγος για την Βικτώρια Καρύδα που μέσα σε μία μέρα έχασε τον άνθρωπό της. Ο σύζυγός της, Γιάννης Μακρής δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι τους, αφήνοντας πίσω του δύο μικρά παιδιά.
Η Βικτώρια Καρύδα στην κηδεία του συζύγου της

Τα μέσα ενημέρωσης έγραψαν πολλά για το τραγικό περιστατικό με τις Αρχές να μην έχουν ακόμη βρει τον δολοφόνο του.

Η Βικτώρια Καρύδα θέλησε για πρώτη φορά να σπάσει την σιωπή της μετά την απώλεια του συζύγου της και έστειλε μια επιστολή της εκπομπή «Μαζί σου» θέλοντας να υπογραμμίσει τι ήταν γι’ αυτήν ο Γιάννης Μακρής.

Όπως αναφέρει : «Τόσο καιρό δεν μίλησα σε κανέναν και μόνο άκουγα… Άκουσα τα απίστευτα για τον άνθρωπό μου, τον άντρα μου, τον πατέρα των παιδιών μου και πάλι σώπασα…

Στιγμιότυπο από τον γάμο τους στην Μύκονο

Τώρα όμως θέλω να σας πω ότι ήταν για μένα και θα είναι για πάντα ο πιο καλοσυνάτος, ο πιο γλυκός άνθρωπος όλου του κόσμου. Δεν πείραξε ποτέ κανέναν. Ίσα ίσα, ήταν πάντα εκεί για όποιον τον χρειάστηκε. Θέλω να σας πω πόσο δύσκολο είναι να χάνεις τον άνθρωπο της ζωής σου, το άλλο σου μισό, τον καλύτερο άντρα που είχα γνωρίσει στην ζωή μου… Τον αγαπώ τόσο πολύ!

Είναι ο άντρας μου, ο καλύτερός μου φίλος, τα πάντα μου… Ήταν τόσο καλός άνθρωπος με όλους, με ανοιχτή καρδιά, έξυπνος, αξιοπρεπής, έκανε πολλά καλά πράγματα στην ζωή του… Γι’ αυτό θα τον θυμούνται για πάντα, γιατί σαν τον Γιάννη είναι πολύ λίγοι. Είναι ο άγγελός μου, τον νιώθω δίπλα μου κάθε λεπτό και τον αγαπώ. Αυτή είναι η αλήθεια. Τον αγαπούσα πολύ»!