Ιαπωνία: Αυτό το κανίς είναι το πιο στρογγυλό σκυλί του κόσμου Η 6χρονη Mohu έχει δικούς της λογαριασμούς στα social media και είναι εξαιρετικά δημοφιλής
1 year, 3 months ago
6

Ένα κανίς από την Ιαπωνία έχει δικαίως κατακτήσει τον τίτλο του «πιο χαριτωμένου σκύλου στον κόσμο». Δεκάδες χιλιάδες θαυμαστές του λατρεύουν το σφαιρικό, χνουδωτό σχήμα του 6χρονου Mohu, από την Οσάκα.

Η Mohu είναι ώριμη και κινείται με αργό ρυθμό – και δεν καταλαβαίνει ακριβώς την εμμονή των ανθρώπων, σύμφωνα με την ιδιοκτήτριά της, Nanae.

«Δεν ξέρω γιατί είναι τόσο δημοφιλής», δήλωσε η Nanae στο SWNS. «Πάντα την κοιτάζουν στο δρόμο και με ρωτάνε συνέχεια τι ράτσα είναι».

Η Mohu είναι εξαιρετικά δραστήρια στο Instagram και το TikTok, όπου έχει συγκεντρώσει περίπου 120.000 followers.

Η Nanae δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες και βίντεο με τη Mohu να ποζάρει στο σπίτι της και να παίζει με τα παιχνίδια της. Οι followers της ζητούν πάντα περισσότερα βίντεο.

 

«Αυτή είναι η Mohu. Μόλις κουρεύτηκε πρόσφατα και αισθάνεται πολύ καλά. Τίποτα δεν την κάνει πιο σίγουρη από το να είναι εντελώς στρογγυλή», έγραψε κάποιος στο Twitter.

«Nιώθω ότι πρέπει να ειδοποιήσουμε όλους τους επιστήμονες, η Mohu μπορεί να είναι το πιο στρογγυλό πράγμα στη γη», σχολίασε κάποιος άλλος.

Mohu1

«Την αγαπώ τόσο πολύ. Είδα ένα βίντεο που την έδειχνε να μπαίνει σε έναν στενό χώρο όπου εξαφανίστηκε όλο της το χνούδι και ήταν σαν μαγεία», έγραφε ένα άλλο σχόλιο.

«Όταν έχω μια κακή μέρα, κοιτάζω αυτό το σκυλί και νιώθω πολύ καλύτερα», εξομολογήθηκε κάποιος άλλος.

 pronews.gr 

«Τόσο χαριτωμένο. Νιώθω ότι όλα τα προβλήματα της ζωής μου θα εξαφανίζονταν αν είχα έναν τέτοιο σκύλο», συμφώνησε ένας άλλος, με έναν τρίτο να δηλώνει: «Θα έχανα όλα μου τα περιουσιακά στοιχεία για χάρη της».