Ινδία: Λεοπάρδαλη τραυμάτισε τουλάχιστον 15 άτομα σε Πανεπιστημιούπολη
1 month, 10 days ago
6

Η λεοπάρδαλη παραμένει ελεύθερη, πώς έφτασε στην Πανεπιστημιούπολη.

Λεοπάρδαλη επιτέθηκε σε ανθρώπους που βρίσκονταν μέσα σε Πανεπιστημιούπολη στο κρατίδιο Άσαμ στην Ινδία, προκαλώντας πανικό. Η Πανεπιστημιούπολη του Ινστιτούτου Ερευνών για το Τροπικό Δάσος βρίσκεται στα περίχωρα της πόλης Τζοράτ.

Την είδηση μετέδωσε το τηλεοπτικό κανάλι Times of India, το οποίο επικαλείται πληροφορίες από την πολιτειακή αστυνομία της χώρας.

Ο σκύλος και το γεράκι που έκλεψαν την παράσταση σε στρατιωτική άσκηση

«Η λεοπάρδαλη δάγκωσε αρκετούς και χρειάστηκε να νοσηλευτούν. Είναι πλέον εκτός κινδύνου. Όμως όλο και περισσότεροι τραυματίες εισάγονται στο νοσοκομείο Jorhat Medical College Hospital», τόνισε η εκπρόσωπος του νοσοκομείου του κρατιδίου Άσαμ.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο

 

Τραυματίες παιδιά και γυναίκες

Ανάμεσα στους τραυματίες, βρίσκονται παιδιά και γυναίκες, καθώς και δασεργάτες. Αξιωματούχοι του Τμήματος Δασών δήλωσαν ότι το ζώο πιθανότατα εισέβαλε στην Πανεπιστημιούπολη αναζητώντας τροφή από το κοντινό Καταφύγιο Άγριας Ζωής.

Ο Ραντζίτ Κονβάρ, εκπρόσωπος της Τζοράτ δήλωσε ότι το προηγούμενο βράδυ η λεοπάρδαλη άρχισε να επιτίθεται σε κατοίκους στα χωριά που γειτνιάζουν με το ινστιτούτο, το οποίο περιβάλλεται από φυτείες τσαγιού.

«Το ζώο έχει γίνει πολύ επιθετικό. Έχουμε στήσει παγίδες μέσα στην Πανεπιστημιούπολη για να το αιχμαλωτίσουμε. Καταβάλλονται προσπάθειες για τον εντοπισμό του», πρόσθεσε.

Ο Κονβάρ είπε, ακόμα, ότι όλοι οι κάτοικοι της Πανεπιστημιούπολης έχουν ενημερωθεί να παραμείνουν στα σπίτια τους.

in.gr