Είναι επίσημο: Παντρεύονται Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος
2 months, 6 days ago
6

Η Βάσω Λασκαράκη δύο χρόνια μετά το διαζύγιό της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος αρραβωνιάστηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο και όπως αναφέρει η αναγγελία του γάμου τους που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Εστία, θα παντρευτούν το καλοκαίρι στην Κρήτη. 

«Ο Ελευθέριος Σουλτάτος, κάτοικος Καβροχωρίου Μαλέβιζίου, γεννηθείς εις Ηράκλειον Κρήτης, του Μιχαήλ και της Σόνιας το γένος Ζερβάκη και η Βασιλική Λασκαράκη, κάτοικος Καβροχωρίου Μελεβιζίου, γεννηθείσα εις Θεσσαλονίκην, του Χρήστου και της Αναστασίας το γένος Βαμβακίδου, πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει εις την Κρήτη», αναφέρει η γάμηλια αναγγελία γάμου του ζευγαριού.

Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος συστήθηκαν πριν 2,5 χρόνια στην Κρήτη σε μια κοινή παρέα. Ενα χρόνο μετά και ενώ είχε μεσολαβήσει το διαζύγιο της Βάσως Λασκαράκη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη συναντήθηκαν ξανά σε κοινή παρέα. Η Βάσω Λασκαράκη ενδιαφερόταν να αγοράσει ένα αυτοκίνητο, το ανέφερε πάνω στην κουβέντα, ο Λευτέρης Σουλτάτος μεσολάβησε σε έναν κοινό του γνωστό για να την εξυπηρετήσει και κάπου εκεί άρχισε μια επαφή που οδήγησε σε έναν μεγάλο έρωτα και όπως φαίνεται και στα σκαλιά της εκκλησίας. 

Αρκετά γρήγορα η Βάσω Λασκαράκη δημοσιοποίησε την αλλαγή στη ζωή της, κάνοντας κοινές εμφανίσεις με τον νέο της σύντροφο, πολύ χιούμορ μαζί του στα social media, ενώ δεν παραλείπει να μιλάει για εκείνον και στις συνεντεύξεις της.