Ιωάννα Λίλη: Δείτε πόσο άλλαξε μέσα σε 20 χρόνια [εικόνες]
1 year, 17 days ago
6

Την γνωρίσαμε μελαχρινή με γαλανά μάτια, λόγω των χρωματιστών φακών επαφής της και σήμερα είναι ξανθιά με σκούρα μάτια. Ωστόσο παραμένει εξίσου εντυπωσιακή!

Ο λόγος για την Ιωάννα Λίλη, η οποία ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο το 2000 και πλέον, είκοσι χρόνια μετά, έχει καταφέρει να περάσει από την τηλεόραση, να γίνει επιχειρηματίας και να δημιουργήσει την δική της οικογένεια μαζί με τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

Οπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, οι αλλαγές στην εμφάνισή της και κυρίως στο πρόσωπό της είναι εμφανείς, ενώ από την πλευρά της η παρουσιάστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της είπε γι΄αυτό το θέμα πως… ότι έχει κάνει στο πρόσωπό της φαίνεται.

Συγκεκριμένα, όταν η Ιωάννα Λίλη ρωτήθηκε αν είναι υπέρ των αισθητικών επεμβάσεων σε συνέντευξή της στο περιοδικό People, ανέφερε:

«Εφόσον μια γυναίκα επιθυμεί να βελτιώσει την εικόνα της. Αλλά και εκεί χρειάζεται μέτρο, διότι υπάρχουν περιπτώσεις όπου έχουν γίνει υπερβολές» τόνισε στο περιοδικό People, που είναι ένθετο στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής».

Oσο για το αν έχει κάνει κάτι στο πρόσωπό της, η παρουσιάστρια ανέφερε «Ό,τι έχω κάνει φαίνεται» και πρόσθεσε «Κάποιες μέρες ξυπνάω και δεν μου αρέσω καθόλου. Θα κάνω, όμως, πράγματα που θα βελτιώσουν την εικόνα μου, είτε αυτό έχει να κάνει με τα μαλλιά και με το δέρμα είτε με το ντύσιμό μου. Έχουν υπάρξει μέρες που σηκώνομαι στραβά. Άνθρωπος δεν είμαι και εγώ;».