ΗΠΑ: 56χρονη γιαγιά γέννησε το εγγόνι της – Έγινε η παρένθετη μητέρα για τη νύφη και τον γιο της
1 year, 4 months ago
6

Μια γιαγιά δέχθηκε να γίνει η παρένθετη μητέρα του γιου και της νύφης της και να φέρει στον κόσμο την εγγονή της.

Ο Jeff Hauck συγκινήθηκε όταν η 56χρονη μητέρα του Nancy Hauck προσφέρθηκε να γίνει η παρένθετη γι’ αυτόν και τη σύζυγό του Cambria, που είχαν ελάχιστες πιθανότητες να επεκτείνουν την οικογένειά τους έπειτα από υστερεκτομή.

Αν και αρχικα δεν πίστεψε ότι η ευγενική χειρονομία θα ήταν πιθανή, η μητέρα του τελικά γέννησε την κόρη του Hannah, το πέμπτο τους παιδί, την Τετάρτη το απόγευμα, όπως λέει η οικογένεια από τη Γιούτα στο PEOPLE.

Πόσοι άνθρωποι έχουν την ευκαιρία να δουν τη μαμά τους να γεννάει;” αναρωτήθηκε ο 33χρονος Jeff, που χαρακτηρίζει την εμπειρία “όμορφη στιγμή”. “Είναι πραγματικά ξεχωριστό που είναι η κόρη μου” σημειώνει. Κι ενώ η σκέψη του να είναι κάποιος στην αίθουσα τοκετού ενώ η μαμά του γεννά ακούγεται περίεργο, ο ίδιος λέει πως “δεν το βλέπω με τέτοιον τρόπο”.

Η Nancy, που γεννούσε επί εννέα ώρες, είπε ότι ήταν “μια αξιοσημείωτη και πνευματική εμπειρία” να τη μοιραστεί ως οικογένεια. ‘Όλα πήγαν τέλεια και αισθανόμαστε τόσο ευλογημένοι να την έχουμε στην οικογένειά μας” σημειώνει. Τώρα, που συνεχίζει να αναρρώνει, έχει και νέα συναισθήματα , αυτά του να αποκτά μωρό αλλά να μην φέρνει το μωρό στο σπίτι. Προσθέτει: “Είναι ένα μίγμα βαθιάς ευγνωμοσύνης και λίγης λύπης για τον αποχωρισμό”.

Ο Jeff και η  Cambria πντρεύτηκαν στις 12/12/2012 λόγω της μοναδικότητας της ημερομηνίας. Σύντομα μετά τον γάμο ανακάλυψαν ότι είχαν προβλήματα γονιμότητας. Έπειτα από τέσσερα χρόνια θεραπείας η Cambria έμεινε έγκυος σε δίδυμα κορίτσια με εξωσωματική. Το ζευγάρι που κατάφερε να γονιμοποιήσει άλλα επτά έμβρυα, με έναν γύρο εξωσωματικής, καλωσόρισε τα επόμενα δίδυμά τους, δύο αγόρια, τώρα 13μηνών. Ενώ όλα πήγαν καλά, δύο ώρες μετά η γυναίκα άρχισε να έχει πολύ έντονους πόνους και κράμπες και τελικά αποδείχτηκε ότι αιμορραγου΄σε. Τελικα΄η λύση ήταν να κάνει υστερεκτομή, κάτι που της στερούσε το όνειρο για περισσότερα παιδιά, όνειρο που της χάρισε η πεθερά της.

Η Nancy ήταν στην εμμηνόπαυση και είχε κάποιες ορμόνες με αποτέλεσμα οι περίοδοί της να είναι ακανόνιστες και έτσι να μπορεί να κυοφορήσει, όπως κι έγινε φέρνοντας στον κόσμο το υγιέστατο εγγονάκι της.

instyle.gr