ΗΠΑ: Ανακάλυψε… θησαυρό 36.000 δολαρίων σε καναπέ που της χάρισαν
1 month, 4 days ago
6

Μια γυναίκα στις ΗΠΑ είχε τύχη… βουνό καθώς ανακάλυψε 36.000 δολάρια χωμένα στα μαξιλάρια ενός καναπέ που της χάρισαν από σάιτ μικρών αγγελιών. Το ενδιαφέρον είναι ότι η τυχερή έσπευσε να παραδώσει τα χρήματα στους ιδιοκτήτες του.

Η Βίκι Ουμόντου ήθελε να επιπλώσει το νέο της σπίτι έναντι μικρού ποσού και χάρηκε όταν βρήκε τον καναπέ. “Μόλις μετακόμισα και δεν έχω τίποτα στο σπίτι”, εξήγησε μιλώντας στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC7 από την κατοικία της στο Κόλτον, κοντά στο Λος Αντζελες.

Μόλις έβαλε τον καναπέ στο σπίτι της, η Ουμόντου βρήκε ένα ύποπτο εξόγκωμα μέσα σε ένα από τα μαξιλάρια του: αρκετοί φάκελοι γεμάτοι μετρητά, ο καθένας περιείχε χιλιάδες δολάρια.

καναπές

“Έλεγα στον γιο μου ‘έλα, έλα!’. Ούρλιαζα ‘αυτά είναι λεφτά! Πρέπει να τηλεφωνήσω στον ιδιοκτήτη’”, διηγήθηκε.

Υποδειγματικής τιμιότητας, η Ουμόντου επικοινώνησε λοιπόν με αυτούς που της είχαν δώσει τον καναπέ για να τους ειδοποιήσει για το εύρημά της και να τους παραδώσει τα χρήματα.

Η οικογένεια, που άδειαζε το σπίτι ενός συγγενή πρόσφατα αποβιώσαντα, απάντησε ότι αγνοούσε παντελώς την ύπαρξη και την προέλευση των χρημάτων αυτών. Αλλά για να ευχαριστήσει την Ουμόντου, της έδωσε πάνω από 2.000 δολάρια για να αγοράσει καινούργιο ψυγείο που χρειαζόταν.

“Δεν περίμενα να πάρω ούτε δεκάρα”, δήλωσε η γυναίκα.