ΗΠΑ: Τσοπανόσκυλο έδωσε άγρια «μάχη» επί μισή ώρα με οκτώ κογιότ – Έσωσε τα πρόβατα του ιδιοκτήτη του
1 year, 4 months ago
6

Ούτε με ένα, ούτε με δύο αλλά με οκτώ κογιότ τα έβαλε ένα τσοπανόσκυλο στη Τζόρτζια των ΗΠΑ που εισέβαλαν στη φάρμα του ιδιοκτήτη του.

Τα φονικά κογιότ είχαν βάλει στο μάτι τα πρόβατα της φάρμας, όμως ο Κάσπερ έδωσε μεγάλη μάχη.

Με τραύματα στο λαιμό και στην ουρά μετά την μάχη που έδωσε με τα κογιότ, το γενναίο τσοπανόσκυλο εξαφανίστηκε δύο μέρες από την φάρμα, με τον ιδιοκτήτη του να αγωνιά.

Τότε ζήτησε από τους κατοίκους της περιοχής να τον βοηθήσουν να βρει τον πιστό φίλο του, ενώ απευθύνθηκε ακόμα και στα social media.

Ωστόσο, όταν ο Κάσπερ εμφανίστηκε στο κατώφλι του, έμεινε έκπληκτος από την κατάστασή του. Όπως είπε ο ιδιοκτήτης, ο σκύλος πάλεψε για μισή ώρα με τα κογιότ, τα οποία βρέθηκαν νεκρά στη φάρμα.

Πήγε αμέσως τον Κάσπερ στον κτηνίατρο, καθώς είχε ένα ανοιχτό τραύμα στον λαιμό. Ο αγρότης ξεκίνησε επίσης έναν έρανο στο Lifeline και έχει ήδη συγκεντρώσει 15.000 $ για το σκυλάκι.

Οι δωρεές θα διατεθούν στους ιατρικούς λογαριασμούς του Κάσπερ, καθώς θα χρειαστούν αρκετοί μήνες για να αναρρώσει το τσοπανόσκυλο, σύμφωνα με τον κτηνίατρο που τον παρακολουθεί.

 pronews.gr

Στα ευχάριστα νέα είναι ότι κατάφεραν να κλείσουν την ανοιχτή πληγή του Κάσπερ: «Αυτό είναι πραγματικά υπέροχο διότι είναι πολύ πιο εύκολο να ελεγχθεί η μόλυνση όταν η πληγή δεν είναι τόσο ανοιχτή και αν όλα πάνε καλά, δεν θα χρειαστούν δερματικά μοσχεύματα σε αυτήν την περιοχή. Είναι πραγματικά μια αξιοσημείωτη είδηση ​​και το γιορτάζουμε», ανέφερε ο ιδιοκτήτης του.