ΗΠΑ: Viral ο «σεκιουριτάς» που χόρεψε με τσιρλίντερ – Το παρασκήνιο που οδήγησε στον ξέφρενο χορό
25 days ago
6

Viral έχει γίνει τα τελευταία 24ωρα ο ξέφρενος χορός ενός «σεκιουριτά» σε αγώνα φούτμπολ ανάμεσα στις ομάδες των κολλεγίων του Τενεσί και του Κεντάκι στις ΗΠΑ.

Στο βίντεο φαίνεται ο άνδρας ο οποίος όλοι πιστεύουν ότι είναι μέλος της ομάδας των υπηρεσιών ασφαλείας του γηπέδου, να μπαίνει μπροστά από την ομάδα των τσιρλίντερ και να μην δέχεται να απομακρυνθεί παρά το γεγονός ότι του έγιναν οι σχετικές υποδείξεις.

Όπως, όμως, αποδείχθηκε το «επεισόδιο» ήταν ένα δρώμενο που είχε σκαρφιστεί ο προπονητής των τσιρλίντερ και ο «σεκιουριτάς» ήταν ένας επαγγελματίας χορευτής.

 

Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ο «σεκιουριτάς» είναι ο Michael Galyean, ο οποίος είναι εργαζόμενος στην εταιρεία BOSS Dance.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι αφού δέχθηκε την πρόταση του προπονητή της ομάδας των τσιρλίντερ, χρειάστηκε να εργαστεί κανονικά ως σεκιουριτάς μέχρι να φτάσει η ώρα για να δείξει τις χορευτικές του δυνατότητες.

Ο χορευτής εξομολογήθηκε ότι ήταν όνειρό του να χορέψει στο συγκεκριμένο στάδιο το οποίο ήταν κατάμεστο με ορισμένους από τους θεατές να φτάνουν στο σημείο να τον αποδοκιμάσουν πριν τελικά να αποκαλυφθεί το δρώμενο.

protothema.gr