Ειρήνη Στεργιανού: Υπάρχει και δεύτερη τριάδα «φωτιά» στο GNTM και κανείς δεν ξέρει τίποτα
9 months, 12 days ago
6

Για μία νέα τριάδα-φωτιά που δεν γνωρίζαμε μίλησε η Ειρήνη Στεργιανού, η παίκτρια που αποχώρησε χτες από το GNTM.

Μιλώντας στην «Φωλιά του Κου Κου» η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας είπε τα πάντα για τις παίκτριες της.

Αρχικά η παίκτρια δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην  «τριάδα της φωτιάς», ενώ αποκάλυψε πως μετά την αποχώρηση της Μέγκι, η Εύη δεν έβγαινε καν από το δωμάτιο της.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα κάτι με την Εύη. Αλλά μετά την αποχώρηση της Μέγκι άρχισε να κρατάει μια πιο παθητική στάση και δεν ήθελε να βγαίνει καν από το δωμάτιο της. Έβγαινε και φορούσε γυαλιά. Μας κοίταζε με έναν τρόπο περίεργο. Όλες τις κοπέλες. Χωρίς να έχει συμβεί κάτι. Η Μικαέλα προσπαθούσε να έρθει πιο κοντά στις υπόλοιπες κοπέλες. Η Μικαέλα θα μπορούσε να συνυρπάξει με εμάς. Η Εύη όχι τόσο», είπε η 24χρονη.

Στη συνέχεια, σχολίασε τις υπόλοιπες συμπαίκτριες της και αποκάλυψε σκηνικά από το σπίτι που μέχρι στιγμής ήταν άγνωστα στο ευρύ κοινό.

«Η Ε. Ερμίδου παρότι λέει ότι με συμπαθεί, νομίζω πως με τα καλά σχόλια των κριτών είχε πάρει τα πάνω της, είχε αλλάξει ο χαρακτήρας της. Έβλεπε τον εαυτό της σαν την καλύτερη εκεί μέσα κι ήταν και πιο επιθετική με την Αμανατίδου τώρα τελευταία και την Ξανθούλα λίγο. Σε εμένα είχε πει ότι αυτό που φοράω είναι σαν πυτζάμα, αλλά δεν την παρεξηγώ γιατί είναι μικρή» σχολίασε για την Ε. Ερμίδου.

Και συνέχισε:«Νομίζω πως τα λέει με έναν τρόπο προσβλητικό που μπορεί μεν να λέει το σωστό, απλά το λέει με λάθος τρόπο. Βέβαια ήρθε και μου ζήτησε συγνώμη γιατί δεν ήθελε να έχουμε άσχημες σχέσεις μεταξύ μας».

Η Στεργιανού αναφέρθηκε μάλιστα και στην άγνωση κόντρα της Ειρήνης Ερμίδου με την Αννα Αμανατίδου.

 «Παρότι έμεναν στο ίδιο δωμάτιο με την Άννα Αμανατίδου, η Ειρήνη Ερμίδου της μίλαγε πολύ άσχημα και η Άννα πολλές φορές ερχόταν και μου έλεγε πως δεν άντεχε κι ότι ήθελε να φύγει γιατί είναι αρκετά συναισθηματική».

Τέλος, αποκάλυψε ότι υπάρχει και νέα «τριάδα – φωτιά» ανάμεσα στη Χριστιάννα Σκούρα, την Ιωάννα Σαρρή και την Εβελίνα Σκίτσκο, τονίζοντας πως το συγκεκριμένο «στρατόπεδο» υπήρχε από την πρώτη ημέρα του παιχνιδιού!

«Πάντα υπήρχε αυτή η τριάδα, από την πρώτη ημέρα που μπήκαμε στο σπίτι. Δεν ήταν τόσο φιλικές με εμάς, δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο. Περνούσαμε και ψιθύριζαν πίσω μας. Στο τέλος ειδικά πριν φύγω είχαμε χωριστεί αρκετά, ήταν οι τρεις τους και οι υπόλοιπες» αποκάλυψε.