Καλιφόρνια: Αεροπλάνο προσγειώθηκε σε αυτοκινητόδρομο και τυλίχθηκε στις φλόγες
1 year, 7 months ago
6

Δείτε το αεροσκάφος να πέφτει ανάμεσα σε οχήματα

Εικόνες που κόβουν την ανάσα καταγράφηκαν στη Νότια Καλιφόρνια. Αεροπλάνο προσγειώθηκε σε αυτοκινητόδρομο και στη συνέχεια πήρε φωτιά, ενώ η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.

Το βίντεο με το αεροπλάνο που προσέκρουσε στον αυτοκινητόδρομο 91, μεταξύ Λίνκολν και Μέιν, στην Καλιφόρνια εξασφάλισε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox News και τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο των διεθνών ΜΜΕ. Πρόκειται για ένα μονοκινητήριο Pipe PA-32 και οι δύο επιβαίνοντες – ο πιλότος και ο μοναδικός επιβάτης – κατάφεραν να διαφύγουν με ασφάλεια.

  • Διαβάστε επίσης: Στιγμές τρόμου: Αεροσκάφος πήρε φωτιά κατά την προσγείωση

ΜΜΕ στις ΗΠΑ μεταδίδουν ότι το αεροπλάνο πετούσε προς το Δημοτικό Αεροδρόμιο Corona όταν ο πιλότος ανέφερε ένα απροσδιόριστο «πρόβλημα με τον κινητήρα» και στη συνέχεια προσέκρουσε στον αυτοκινητόδρομο, σε μια απόσταση περίπου 45 λεπτών με το αυτοκίνητο από το κέντρο του Λος Άντζελες.

Το αεροπλάνο διαλύθηκε και ανεφλέγη μετά από την πρόσκρουση, με τα συνεργία της Πυροσβεστικής να σπεύδουν να σβήσουν την φωτιά. Μεγάλο μέρος της περιοχής αποκλείστηκε, ενώ οι υπεύθυνοι Περιπολίας Αυτοκινητοδρόμων της Καλιφόρνια  συνέστησαν στους οδηγούς να αναμένουν καθυστερήσεις για αρκετές ώρες.