Κατάθεση-φωτιά: Η Αμπερ Χερντ μου είχε πει ότι αυτή άφησε τα περιττώματα στο κρεβάτι του Τζόνι Ντεπ
1 year, 10 months ago
6

Δεν σταματούν οι αποκαλύψεις στην δικαστική διαμάχη μεταξύ Άμπερ Χερντ και Τζόνι Ντεπ.

Οι πρώην σύζυγοί έχουν βγάλει κυριολεκτικά τα άπλυτά τους στη φόρα και κατηγορούν ο ένας τον άλλο ακόμα και για τα πιο απίθανα πράγματα.

Μια τέτοια αποκάλυψη έκανε πριν λίγες μέρες ο Τζόνι Ντεπ όταν ανέφερε ότι βρήκε στο κρεβάτι του ανθρώπινα περιττώματα για τα οποία ευθύνεται η πρώην γυναίκα του.

Αν και η ίδια δεν το έχει ποτέ παραδεχτεί δημόσια, ένας από τους σωματοφύλακες του ηθοποιού κατέθεσε στο δικαστήριο ότι εκείνη βρίσκεται πίσω από την αηδιαστική αυτή κίνηση.

Ο Στάρλινγκ Τζένκινς, μέλος της ομάδας ασφαλείας του Ντεπ, κατέθεσε για τα περιττώματα στη δίκη μεταξύ της Αμπερ Χερντ και του Τζονι Ντεπ την Πέμπτη και εξήγησε ότι εκείνη είχε χαρακτηρίσει «φάρσα» τη συγκεκριμένη κίνηση.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο Τζένκινς μετά τον καβγά του ζευγαριού στα 30ά γενέθλια της Χερντ, στις 21 Απριλίου 2016 εκείνος βρήκε στο κρεβάτι του ανθρώπινα περιττώματα.

Ο Τζόνι Ντεπ είχε αργήσει να πάει στο πάρτι στο ρετιρέ διαμέρισμα του ζευγαριού στο Λος Άντζελες, όπως ο ίδιος ο ηθοποιός είχε καταθέσει νωρίτερα στη δίκη, επειδή είχε μια συζήτηση με τον μάνατζέρ του για την απροσδόκητα καταστροφική κατάσταση των οικονομικών του. Μετά το πάρτι, ισχυρίστηκε ο Ντεπ, η Χερντ τον έβρισε και τον χτύπησε.

Ο Τζόνι Ντεπ ακολούθως σηκώθηκε και έφυγε, αφήνοντας την Αμπερ Χερντ στο διαμέρισμα, ενώ ο ίδιος πήγε στο σπίτι του στο Χόλιγουντ Χιλς. Το επόμενο πρωί, αφού η Αμπερ Χερντ έφυγε για ένα προγραμματισμένο ταξίδι για το Coachella, μια οικονόμος βρήκε περιττώματα στην πλευρά του Τζόνι Ντεπ στο κρεβάτι του ζευγαριού.

«Η αρχική μου αντίδραση ήταν να γελάσω» κατέθεσε νωρίτερα ο Ντεπ, περιγράφοντας την αντίδρασή του όταν είδε τη φωτογραφία των περιττωμάτων. «Ήταν τόσο παράξενο και τόσο γκροτέσκο, που δεν μπορούσα παρά να γελάσω».

in.gr