Καβγάς Μεγαλοοικονόμου-Βούλτεψη στη Βουλή: Εχεις ταλέντο, κόντεψα να κλάψω, σε περιμένει το εθνικό θέατρο
1 year, 14 days ago
6

Σε άλλη μια δήλωση που θα ξεσηκώσει θύελλα στα social media προχώρησε στη Βουλή, η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου σχολιάζοντας την προηγούμενη ομιλία της βουλευτού της ΝΔ Σοφίας Βούλτεψη. 

Η κυρία Μεγαλοοικονόμου από το βήμα της Βουλής έκανε λόγο για Βουλταψιάδα και προέτρεψε την κυρία Βούλτεψη να γραφτεί στο Εθνικό Θέατρο και να παίξει στην Επίδαυρο.

«Ακουσα την βουλτεψιάδα, σας συμβουλεύω κυρία Βούλτεψη  να γραφτείτε στο Εθνικό Θέατρο. Εχεις ταλέντο, κόντεψα να κλάψω από αυτά που είπες. Πρέπει να πάει στην Επίδαυρο να παίξει. Και ακόμα και το εθνικό θέατρο την περιμένει».

Νωρίτερα η Σοφία Βούλτεψη από το βήμα της Βουλής είχει εξαπολύσει σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για τη συμφωνία των Πρεσπών λέγοντας ότι είχε μαράζι να κάνει τον Ζόραν Ζέεφ πρωτοξάδερφο του Μεγαλέξανδρου. Όμως η κυρία Βούλτεψη και «τρόλαρε»  τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και για την υποψηφιότητα της Ελενας Κουντουρά.

«Φαντάζομαι θα τρέξετε κύριοι συνάδελφοι για να εκλεγεί η κ. Κουντουρά στις περιφέρειές σας. Για να πάρει εκείνη μία έδρα στην ευρωβουλή κι εσείς να πάτε σπίτι σας. Απ’ ότι κατάλαβα τα δίνετε  όλα για τους ξενιστές.

Οι  ξενιστές είναι οι οργανισμοί φυτικοί ή ζωικοί στο εσωτερικό του οποίου ζει ένας άλλος οργανισμός που τρέφεται από αυτόν. Η  επιτομή του ξενιστή βρίσκεται στους πρόθυμους που ήρθαν και σας στήριξαν για συμφωνία Πρεσπών», είπε χαρακτηριστικά η Σοφία Βούλτεψη,