Κυκλώνας Ίαν: Η νύφη του Ντόναλντ Τραμπ, Λάρα έβγαλε στη βροχή τον γιο της για να του «χτίσει χαρακτήρα»
2 months, 3 days ago
6

Η Λάρα Τραμπ δέχθηκε έντονη κριτική όταν ανέβασε βίντεο στα social media στο οποίο ο πεντάχρονος γιος της οδηγεί ένα παιδικό όχημα στη βροχή τη στιγμή που ο κυκλώνας Ίαν «σαρώνε» τη Φλόριντα.

Η Λάρα, νύφη του Ντόναλντ Τραμπ ζει στο Τζούπιτερ της Φλόριντα με τον σύζυγό της Έρικ Τραμπ και τον μικρό τους γιο, Λουκ.

Στο βίντεο, ο Λουκ φαίνεται να προστατεύει τα μάτια του και να σφίγγει τα γόνατά του καθώς οδηγεί το όχημά του μέσα στη δυνατή βροχή.

«Νόμιζα ότι θα ήταν πιο χαλαρά τα πράγματα αλλά φαίνεται πως εδώ χτίζουμε χαρακτήρα. Μείνετε όλοι ασφαλείς», έγραψε η Λάρα στη λεζάντα που συνόδεψε το βίντεο.

Η Λάρα ακούγεται στο βίντεο να ενθαρρύνει ακόμα περισσότερο τον γιο της, λέγοντας: «Θεέ μου, Λουκ. Έλα, μπορείς να το κάνεις, πάμε».

Μετά την ανάρτηση του βίντεο ξεκίνησαν και οι πρτες αντιδράσεις από τους χρήστες του Twitter.

«Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο – ότι του το έκανε αυτό ή ότι το βιντεοσκόπησε και μετά το δημοσίευσε και καυχήθηκε για αυτό», έγραψε ένας χρήστης.

Lara

«Παρατήρησα ότι μάλλον βιντεοσκοπεί κάτω από μια ομπρέλα», ειρωνεύεται ένας άλλος. «Ίσως έχει ήδη αρκετό χαρακτήρα».

Αλλά δεν ήταν όλοι επικριτικοί με το βίντεο – με έναν χρήστη να λέει ότι θα «λάτρευε» να μπορούσε να το έχει κάνει αυτό ως παιδί.

Lara1

«Εντάξει, θα παίξω τον δικηγόρο του διαβόλου εδώ. Αυτό είναι κάτι που ως παιδί θα μου άρεσε πολύ να είχα κάνει. Μου άρεσε ο καιρός. Όταν έρχονταν τυφώνες ήμουν αυτός που ήθελε να είναι έξω», έγραψε ένας άλλος χρήστης παρατήρησε ότι ο μικρός Λουκ δεν φάνηκε να το «διασκεδάζει».

Ο Έρικ Τραμπ πάντως όταν ρωτήθηκε από την «DailyMail.com» στάθηκε στο πλευρό της συζύγου του. «Οι ουρανοί άνοιξαν την ώρα που έκαναν βόλτα με τα σκυλιά», είπε ο Έρικ για το βίντεο.

«Η βροχή ήρθε από το πουθενά και βρίσκονταν 50 μέτρα μακριά από το σπίτι μας. Δημοσιεύσαμε ένα άλλο βίντεο με την κόρη μας να γελάει έχοντας βρεθεί στη βροχή και ήταν απλά δύο παιδιά που διασκέδαζαν. Οποιαδήποτε κριτική είναι εξωφρενική και γελοία, ο τυφώνας είναι 250 μίλια μακριά στη δυτική ακτή και εμείς είμαστε στην ανατολική ακτή», είπε ο Έρικ ο οποίος υποστήριξε τη σύζυγό του.

protothema.gr