Μέσα στο ξενοδοχείο Star Wars: Σαν διαστημόπλοιο με φωτόσπαθα -Πανάκριβη εμπειρία [εικόνες]
Just now
6

Νέες λεπτομέρειες για το ξενοδοχείο, που πλέον είναι γνωστό ως «Star Wars: Galactic Cruiser», έδωσε στη δημοσιότητα η Disney.

Την ώρα που οι φανς του Star Wars αναμένουν τη νέα ταινία, η Disney δημοσιεύει τα σχέδια που δείχνουν ένα ξενοδοχείο-εμπειρία στην οποία βυθίζεται ο επισκέπτης, στο Walt Disney World Resort στη Φλόριντα.

Οι επισκέπτες, που μπορούν πλέον να βρεθούν και στο θεματικό πάρκο της ταινίας, θα μπορούν να «μπαρκάρουν» στο διαστημόπλοιο Halcyon για μια Star Wars εμπειρία τριών ημερών (δύο διανυκτερεύσεις). Δεν θα υπάρχει επιλογή για μεγαλύτερης ή μικρότερης διάρκειας παραμονή. Η χρονική διάρκεια είναι ορισμένη για μια εμπειρία στην οποία περιλαμβάνεται «μπουκάρισμα» στο διαστημόπλοιο από τη First Order και τον Kylo Ren. Επιπλέον -και λες ότι αυτά δεν επαρκούν για τη μεταπήδηση των επισκεπτών στη διάσταση του «Star Wars»-, το ξενοδοχείο διαθέτει αντί για παράθυρα οθόνες που δίνουν την εντύπωση ότι ο «επιβάτης» βρίσκεται στο διάστημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Στην άκρη του γαλαξία»: Το πρώτο θεματικό πάρκο “Star Wars” της Disneyland ανοίγει τις πύλες του [εικόνες & βίντεο]

TRAVEL

30|05|2019 | 20:00

Φώκια έμαθε να τραγουδά τη μελωδία του «Star Wars» και έγινε viral

ΖΩΗ

22|06|2019 | 15:02

Φωτογραφίες από το ξενοδοχείο Star Wars

Η περιπέτεια αρχίζει με το που φτάνεις στον τερματικό σταθμό του δια-γαλαξιακού διαστημοπλοίου στο World Disney World, για τσεκ-ιν. Ο επισκέπτης επιβιβάζεται σε άκατο για μεταφορά του στο διάστημα. Η οποία «αγκυροβολεί» στο διαστημόπλοιο Halcyon, η μπουκαπόρτα ανοίγει, οι επισκέπτες πατούν το πόδι τους στο «κατάστρωμα» και το ταξίδι τους αρχίζει, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ξενοδοχείο Star WarsΜέσα στο διαστημικό ξενοδοχείο Star Wars / Φωτογραφία: Disney

Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν εκπαίδευση σε σπαθομαχία με τη σπάθα φωτός και επίσκεψη στη «γέφυρα» του διαστημόπλοιου για να μάθουν τα πάντα για τη λειτουργία του και το πώς να χειρίζονται τα συστήματά του.

Εκπαίδευση στη «σπαθομαχία» / Φωτογραφία: Disney

Προς το παρόν, δεν έχει οριστεί ημερομηνία εγκαινίων. Οι εκτιμήσεις για το κόστος διαμονής δίνουν και παίρνουν: φήμες κάνουν λόγο για 1.400 δολάρια κατ’ άτομο για το τριήμερο, αν και κάποιες ανεβάζουν το κόστος στα 3.300 δολάρια. Μια καμπίνα για πέντε λέγεται ότι θα κοστίζει περίπου 7.200 δολάρια. Αλλά τίποτα από όλα αυτά δεν είναι επίσημο.

Ξενοδοχείο Star WarsΜικροί και μεγάλοι για λίγο θα μπορούν να ζήσουν σαν να παίζουν στην αγαπημένη ταινία / Φωτογραφία: Disney