Μετά από έξι χρόνια σχέσης ανακάλυψε ότι το αγόρι της είναι αδερφός της
1 year, 6 months ago
6

Μία απίθανη ιστορία αποκάλυψε μία χρήστης του Reddit, η οποία ούτε λίγο, ούτε πολύ, εξιστόρησε πως ανακάλυψε πως ο αγαπημένος της σύντροφος με τον οποίο είναι μαζί εδώ και έξι χρόνια, είναι… ο βιολογικός αδελφός της.

Στην ανάρτησή της, η οποία έχει γίνει viral, ξεκινάει λέγοντας πως «μόλις έμαθα ότι αυτός που βγαίνει εδώ και έξι χρόνια είναι ο βιολογικός αδελφός μου. Είμαι 30 ετών και ο αδελφός μου είναι 32, αλλά θα λέω το αγόρι μου στην ανάρτησή μου. Νιώθω περίεργα για αυτό. Με υιοθέτησαν όταν ήμουν μωρό, αλλά δεν το ήξερα μέχρι που πήγα στο λύκειο» κάτι που ίσχυε και για το αγόρι της, καθώς και εκείνος έμαθε τα νέα σε αυτή την ηλικία.

  • Διαβάστε επίσης: Απίστευτη ιστορία γραφειοκρατίας: «Το νοσοκομείο δεν μας δίνει το μωρό μας», καταγγέλλει ο πατέρας

«Ευτυχώς είχαμε καλές οικογένειες. Δεν γυρίζαμε από το ένα σπίτι στο άλλο» συμπλήρωσε, τονίζοντας πως «η σχέση μας ήταν και είναι εκπληκτική. Καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον πολύ γρήγορα. Ο ένας ελκύει τον άλλον γρήγορα. Δεν έχω γνωρίσει άλλον άνθρωπο που νιώθω τέτοια έλξη και οικειότητα τόσο γρήγορα. Τώρα ξέρω οτι αυτό οφείλεται στο οτι είναι αδελφός μου».

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, από τη στιγμή που είναι μαζί για τόσο μεγάλο διάστημα, έχουν ολοκληρώσει την σχέση τους, έχω γιορτάσει μαζί, ενώ ο ένας έχει γνωρίσει την οικογένεια του άλλου. Ευτυχώς, όπως ξεκαθάρισε, τα παιδιά δεν ήταν στα άμεσα σχέδιά τους, καθώς θα μπορούσε να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα υγείας…

Πως έμαθε ότι ο σύντροφός της είναι και αδελφός της;

Όλα ξεκίνησαν όταν αποφάσισε να κάνει ένα απλό τεστ DNA για να μάθει την καταγωγή της.

«Ήμουν ενθουσιασμένη περιμένοντας το αποτέλεσμα, αλλά είδα ότι είμαστε αδέλφια. Σοκαρίστηκα. Μόλις το έμαθα και ακόμα δεν του το έχω πει» επισημαίνοντας πως δεν μπορεί να τον δει ως αδελφό.

«Έχουμε ένα σπίτι μαζί, ζούμε μια άνετη ζωή. Ελπίζω αυτό το τεστ ήταν τελικά λάθος, θα κάνω νέο σύντομα, αλλά είμαι ακόμα σε πανικό. Τον βλέπω ακόμα ως τον έρωτα της ζωής μου», είπε χαρακτηριστικά.

Στα σχόλια, όμως εύκολα καταλαβαίνει κανείς γίνεται ένας μικρός χαμός με τον κόσμο να στέκεται στις μηδαμινές πιθανότητες που υπήρχε να συμβεί κάτι τέτοιο και να ζητάνε ενημέρωση για τα αποτελέσματα του δεύτερου τεστ.

in.gr