Μοντέλο του OnlyFans αποκαλύπτει ποιο είναι το πιο περίεργο σεξουαλικό φετίχ, που είχε «πελάτης» της
1 year, 7 months ago
6

«Κάθε εβδομάδα ακούω κι από κάτι νέο», αναφέρει η Ρενέ Γκράτσιε

Η οδηγός αγώνων Ρενέ Γκράτσιε έχει πλέον, χτίσει τη δική της «αυτοκρατορία» στην πλατφόρμα του OnlyFans.

Όπως ανέφερε μάλιστα, στο Page Six, στο νέο της επάγγελμα έχει ανακαλύψει πολλά νέα πράγματα, σχετικά με τα «γούστα» των ανδρών, καθώς κάθε εβδομάδα, ακούει και για ένα νέο φετίχ.

«Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα φετίχ. Είμαι πολύ “κλασσική”», αναφέρει και προσθέτει πως ποτέ στο παρελθόν, δεν έχει τύχει να βγαίνει με κάποιον άνδρα, ο οποίος να έχει πιο… ιδιαίτερα γούστα.

«Υπάρχουν, φυσικά, τα “βασικά”, όπως τα λατέξ ή η “λατρεία” κάποιων για τα πόδια, όμως κάθε φορά ακούω και κάτι νέο και ασυνήθιστο», εξηγεί.

Η ίδια πρόσθεσε πως πολλές φορές ο «στρατός των συνδρομητών της» στο OnlyFans της ζητούν να παίξουν παιχνίδια ρόλων ή να ντυθεί σαν τη «θεραπεύτριά» τους.

Όμως, το πιο περίεργο που της έχει τύχει, είναι εκείνοι οι άνδρες, που έχουν ως φετίχ τους, τη… συρρίκνωση!

Αν και κάτι τέτοιο, φαντάζει ιδιαίτερα «περίεργο», η Ρενέ Γκράτσιε εξηγεί τι ακριβώς σημαίνει.

«Οι άνθρωποι θέλουν να φαντάζονται ότι βάζω πράγματα στο σώμα μου ή στο στόμα μου και τα συρρικνώνω», εξηγεί, ενώ συμπληρώνει πως ποτέ προηγουμένως δεν είχε ακούσει κάτι παρόμοιο, πριν ανοίξει λογαριασμό στο OnlyFans. «Όταν μου το ζήτησε κάποιος πρώτη φορά, του είπα πως πρέπει να μου το εξηγήσει. Δεν το είχα ξανακούσει», αναφέρει

Βέβαια, όπως τονίζει, αυτό είναι κάτι πολύ «light», μπροστά σε άλλα πράγματα που της έχουν ζητήσει. Φυσικά, αρνείται να κάνει οτιδήποτε μπορεί να τη φέρει σε δύσκολη θέση.

«Ένας πιο “σκληρός τύπος” μου είχε ζητήσει όλα αυτά, που δεν θα ένιωθα άνετα να κάνω. Σκληρά πράγματα όπως το να με χαστουκίζουν, να με δαγκώνουν. Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να το κάνω αυτό», λέει η εντωπωσιακή Αυστραλιανή κοπέλα.

«Δεν κρίνω φυσικά, τα γούστα κανενός, αλλά δεν μπορώ να συμβαδίσω κιόλας με αυτά», δήλωσε.

Μπορεί καμιά φορά, οι «απαιτήσεις» του κοινού της να φαντάζουν «αστείες», όπως λέει κι η ίδια, όμως αξίζουν το εξαψήφιο ποσό που συγκεντρώνει στο τέλος του κάθε μήνα από το OnlyFans.

Μάλιστα, η ίδια δεν αναφέρεται ποτέ στον εαυτό της ως «πορνόσταρ».

Αν και έτσι την αποκαλούν στα δημοσιεύματα του Τύπου, η ίδια εξηγεί πως δεν την ενοχλεί, αλλά «δεν θεωρεί τον εαυτό της πορνοστάρ».

«Η λέξη “πορνοστάρ” είναι μια πολύ γενική δήλωση, για κάποιον που δεν καταλαβαίνει την ερωτική βιομηχανία», τονίζει η ίδια.