Νέα κόντρα ανάμεσα σε Μηλιαρέση-Μπάρμπα: Μπηχτές και φαρμάκι [εικόνες & βίντεο]
6 months, 15 days ago
6

Μία ερώτηση της δημοσιογράφου ήταν αρκετή για να ξεκινήσει μία νέα κόντρα μεταξύ της Μαίρης Μηλιαρέση και της Βάνα Μπάρμπα.

Συγκεκριμένα, το όλο θέμα ξεκίνησε όταν η Μαίρη Μηλιαρέση ρωτήθηκε για το ποια είναι η άποψή της σχετικά με το ότι η Βάνα Μπάρμπα θα θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος Γλυφάδας.

Βάνα Μπάρμπα- Μαίρη Μηλιαρέση

Δημοσιογράφος ρώτησε λοιπόν τη Μαίρη Μηλιαρέση το εξής: «Βάζει και η Βάνα Μπάρμπα υποψηφιότητα για δήμαρχος Γλυφάδας;» και πήρε την παρακάτω απάντηση: «Δεν ξέρω αγάπη μου, δεν έχω ιδέα. Αλήθεια. Κάτι έχω ακούσει, αλλά… εντάξει, δεν θέλω να αρχίσω τα γέλια τώρα! Πρωί πρωί… Θα τρελαθούμε! Sorry κιόλας δηλαδή… Κάτι άκουσα αλλά τι να σχολιάσω;», ανέφερε η Μαίρη Μηλιαρέση παίρνοντας μία απίστευτη έκφραση την ώρα που πετούσε τις «μπηχτές» της.

Οπως ήταν αναμενόμενο, η Βάνα Μπάρμπα απάντησε στα σχόλια που έκανε η Μαίρη Μηλιαρέση λέγοντας πως εκείνη πάντα απαντά με ένα χαμόγελο και με αγάπη.

«Καμιά φορά δεν έχει σημασία τι λέει κάποιος, αλλά ποιος το λέει. Άλλωστε, ο καθένας είναι ελεύθερος να κρίνει και να πει την άποψή του. Απλά δε μου αρέσει να απαντώ και να ασχολούμαι με πράγματα και με ανθρώπους που ίσως καμιά φορά είναι άνευ ουσίας. Λίγο στα φλας, λίγο στην πολιτική ξέρετε ο ένας λίγο βλέπει τον άλλον κάπως… Εγώ απαντώ με ένα χαμόγελο και με αγάπη», ανέφερε συγκεκριμένα η Βάνα Μπάρμπα.