Νέα Σμύρνη: Ο άνδρας που κρατούσε όμηρο τον πατέρα του επέστρεψε και απειλεί να αυτοκτονήσει
2 months, 26 days ago
6

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν σπεύσει στην οδό Θεμιστοκλή Σοφούλη στη Νέα Σμύρνη, όπου ένας άνδρας έχει ταμπουρωθεί στο σπίτι του και απειλεί να αυτοκτονήσει.

Πρόκειται για τον 35χρονο, ο οποίος τη Μεγάλη Τετάρτη είχε προκαλέσει και πάλι αναστάτωση στην περιοχή, κρατώντας όμηρο τον πατέρα του, τον οποίο και απειλούσε ότι θα σκοτώσει με μαχαίρι.

Η ομηρία τότε έληξε μετά από 14 και πλέον ώρες, και ο άνδρας οδηγήθηκε στο Δρομοκαΐτειο. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας έφυγε από το ψυχιατρείο και επέστρεψε στο πατρικό του, και τώρα απειλεί να αυτοκτονήσει, αλλά αυτή τη φορά δεν υπάρχει ομηρία.

Η προηγούμενη περίπτωση ομηρίας

Το θρίλερ της πολύωρης ομηρίας ξεκίνησε το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης, όταν ο 35χρονος άνδρας καβγάδισε άγρια με τους γονείς του. Στη συνέχεια έβγαλε με τη βία τη μητέρα του από το διαμέρισμα και κλειδώθηκε μέσα σε αυτό, κρατώντας όμηρο τον πατέρα του υπό την απειλή μαχαιριού.

Λίγο μετά τις 8:00 το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης, μετά από 14 και πλέον ώρες ομηρίας, τα ΕΚΑΜ έκαναν επέμβαση, έσπασαν την πόρτα και μπήκαν μέσα στο σπίτι.

Ωστόσο, ο 35χρονος είχε προλάβει να τραυματίσει ελαφρά στο χέρι τον πατέρα του, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Όπως έγινε γνωστό, ο 35χρονος όλη τη νύχτα κρατούσε όμηρο τον πατέρα του στο σαλόνι, υπό την απειλή μαχαιριού.

Έξω από το διαμέρισμα βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή αστυνομικοί, ειδικοί διαπραγματευτές αλλά και ψυχολόγοι που προσπαθούσαν να πείσουν τον 35χρονο να βγει από το διαμέρισμα.

Ο 35χρονος οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο, αφού έχει ψυχιατρικό ιστορικό. Γείτονες ανέφεραν πως άκουγαν καθημερινά καβγάδες ανάμεσα στον άνδρα και την οικογένειά του.