Νεκρός μετά από επίθεση κόκορα: 58χρονος είχε τον πιο τραγικό θάνατο μέσα στο αγρόκτημά του
1 year, 2 months ago
6

Ένας Ιρλανδός βρήκε τραγικό θάνατο έπειτα από επίθεση που δέχθηκε από κόκορα.

Επίθεση από κόκορα δέχθηκε ένας 58χρονος άνδρας από την Ιρλανδία. Σύμφωνα με πληροφορίες του The Irish Examiner ο Jasper Kraus, όπως αποκαλύφθηκε κατά την δικαστική ακρόαση, έπεσε θύμα επίθεσης από έναν κόκορα Brahma στις 28 Απριλίου 2022.

Ο ντετέκτιβ Eoin Browne κατέθεσε ότι είχε ειδοποιηθεί για το περιστατικό και όταν έφτασε οι διασώστες είχαν ήδη κάνει ανεπιτυχώς CPR για να επαναφέρουν τον άνδρα. Όταν μπήκε στο σπίτι του θύματος, όπως είπε είδε τον Kraus, στο έδαφος μέσα σε μια λίμνη αίματος με τραύματα στο πίσω μέρος του ενός ποδιού του. Η κόρη του θύματος, Guinan, είχε πάει νωρίτερα στον πατέρα της για να του πάει φάρμακα καθώς είχε διαγνωστεί με καρκίνο ενώ είχε και νεφρική ανεπάρκεια.

Αργότερα εκείνη την ημέρα, ο επί δύο χρόνια ένοικος του πατέρα της, Corey O’Keeffe, επικοινώνησε μαζί της για να της πει για τον πατέρα της. Είδε τη φρικιαστική σκηνή όταν έφτασε στο σπίτι, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Είπε κατά τη διάρκεια της ακρόασης ότι η τηλεόραση έπαιζε και στο τασάκι υπήρχε ένα τσιγάρο αναμμένο.

Ακολουθώντας τα ίχνη του αίματος ο ντετέκτιβ οδηγήθηκε στον κόκορα, όπου και παρατήρησε αίμα στα νύχια του. Ο O’Keeffe κατέθεσε επίσης ότι εκείνο το βράδυ εργαζόταν μέχρι αργά και όταν επέστρεψε σπίτι γύρω στις 8 το πρωί πήγε για ύπνο αφού πρώτα τάισε τα ζώα.

 

Τότε άκουσε τον Kraus να του φωνάζει «έλα γρήγορα». Ο O’Keeffe είπε ότι είδε ένα τραύμα στη γάμπα του Kraus μεταξύ άλλων.

Κάλεσε σε βοήθεια και έλαβε οδηγίες για το πώς να κάνει ΚΑΡΠΑ για 25 λεπτά πριν φτάσουν οι διασώστες. Είπε ότι ο Kraus συνέχισε να ψιθυρίζει τη λέξη «κόκορας» καθώς έχανε και ανακτούσε τις αισθήσεις του αρκετές φορές. Η Δρ Annette Jennings έριξε περισσότερο φως στο περιστατικό και είπε κατά τη διάρκεια της ακρόασης ότι όταν έφτασε στο σπίτι του θύματος, οι νοσοκόμοι προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Διαπιστώθηκε επίσημα ο θάνατός του στις 3:24 μ.μ. τοπική ώρα. Είπε ότι ο θάνατός του ήταν περίεργος, καθώς ο τραυματισμός στην αριστερή του γάμπα προκλήθηκε από έναν κόκορα. Ο Δρ Ramadan Shatwan, ο οποίος έκανε την αυτοψία, είπε στην ακρόαση ότι το πρόσωπο και τα πόδια του Kraus είχαν αίμα πάνω τους.

Ωστόσο, δεν είχε κοψίματα στο πρόσωπό του. Η αιτία θανάτου του προσδιορίστηκε ως θανατηφόρα καρδιακή αρρυθμία λόγω σοβαρού στεφανιαίου αθηρώματος και καρδιομεγαλίας.