Νταίζη, η γάτα που δεν μπορεί να βρει σπίτι γιατί έχει ένα σημάδι στο πρόσωπο που μοιάζει με φαλλό [εικόνες]
6 months, 15 days ago
6

Οι γάτες έχουν φανατικούς λάτρεις, που δεν μπορούν να μείνουν μακριά από το αγαπημένο τους κατοικίδιο και λιώνουν για χάρη τους.

Οπως, όμως, συμβαίνει και με τους σκύλους, έτσι και με τις γάτες πολλές δεν καταφέρνουν να βρουν το παντοτινό τους σπίτι και μένουν στον δρόμο ή φιλοξενούνται προσωρινά κάτω από μία στέγη. Αυτή τη μοίρα έχει και η Νταίζη, η οποίο βρίσκεται σε ένα καταφύγιο στο Σίδνεϊ και δεν μπορεί να βρει σπίτι.

Φωτογραφίες της γάτας

Ο λόγος; Ενα σημάδι που έχει στο πρόσωπό της. Η γάτα με τη λευκή και γκρίζα γούνα έχει ένα σημάδι το οποίο δεν περνά απαρατήρητο και δεν προχωρούσαν στην υιοθεσία της. Χρήστες άρχισαν να κοινοποιούν τη φωτογραφία της γάτας προκειμένου να της βρουν σπίτι και έτσι η Νταίζη έγινε viral, όπως εκείνη που έμοιαζε με λιοντάρι.

Γάτα με σημάδι στο πρόσωποΗ γάτα με το σημάδι στο πρόσωπο / Φωτογραφίες: Facebook

Μπορεί πολλοί να διαφώνησαν για το τι δείχνει το σημάδι, άλλοι είδαν αυτό που έβλεπαν αρκετοί ένα φαλλικό σχήμα, άλλοι έναν άγγελο και κάποιοι μια περίεργη καρδιά. Σε αυτό, βέβαια, που συμφώνησαν οι περισσότεροι είναι πως το σημάδι δεν εμποδίζει τους ανθρώπους να της χαρίσουν αγάπη.

Γάτα ξαπλωμένη σε καναπέΗ γάτα ψάχνει σπίτι / Φωτογραφία: Facebook

Νταίζη, ένα υπέροχο γατόνι.

Νταίζη η γάτα που κοιμάται