Ντροπιαστικό: Πατέρας έβαλε αγγελία ψάχνοντας νύφες για τους γιους του [εικόνες]
1 year, 2 months ago
6

Οι γονείς έχουν έναν απίστευτο τρόπο να ντροπιάζουν τα παιδιά τους, παρά τις καλές προθέσεις τους.

Και τρία αδέρφια από την Αμερική ετοιμάζονται να λάβουν μια μεγάλη έκπληξη όταν προσγειωθούν στη Νέα Ζηλανδία την επόμενη εβδομάδα, καθώς ο πατέρας τους, Νικ, χωρίς να το γνωρίζουν, έβαλε μια αγγελία σε εφημερίδα προκειμένου να βρουν οι γιοι του κοπέλες από την χώρα που θα επισκεφθούν.

Νύφες για τους τρεις γιους του ψάχνει ένας Αμερικανός πατέρας

«Γεια σας γονείς. Είμαστε από την Αμερική (το Όρεγκον) και επισκεπτόμαστε την όμορφη χώρα σας. Η γυναίκα μου κι εγώ έχουμε τρεις υπέροχους, πετυχημένους, όμορφους, αλλά δυστυχώς άγαμους γιους ηλικίας 28-32 ετών» αναφέρει η αγγελία.

«Δεν περιμένουμε, απλά ελπίζουμε, να γνωρίσουμε τους γιους μας στις όμορφες Νεοζηλανδές κόρες σας. Τουλάχιστον, θα ντροπιάσουμε τους γιους μας και η αλήθεια είναι ότι το βρίσκουμε απολαυστικό όλο αυτό».

Μιλώντας στην NZ Herald, ο Νιλ είπε ότι ήθελε να κανονίσει τυφλά ραντεβού για τους γιους του, με την ελπίδα πως οι τρεις τους θα μπορούσαν να κάνουν «μόνιμες σχέσεις».

«Δεν το έχω ξανακάνει ποτέ αυτό και δεν το ξέρουν. Είναι ανίδεοι, κάτι που λατρεύω» είπε ο πατέρας των τριών.

Από την στιγμή που έβαλε την αγγελία, ο πατέρας είπε ότι έλαβε πάνω από 200 απαντήσεις.
Η viral αγγελία στην εφημερίδα

Οι ελεύθεροι γιοι του εξακολουθούν να μην γνωρίζουν την ξεκαρδιστική αγγελία του πατέρα τους, αλλά ο Νιλ παρείχε μια σύντομη περιγραφή για όλες τις γυναίκες που τυχόν ενδιαφερθούν.

Ο 28χρονος Μπέντζαμιν, είναι ο νεότερος γιος του Νιλ και εργάζεται ως σύμβουλος στο Σιάτλ. Ο μεσαίος γιος του, ο 28χρονος Τζέρεμι, εργάζεται για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς ενώ ο μεγαλύτερος, ο 31χρονος Μάθιου, εργάζεται σε real estate στο Πόρτλαντ.

Ο πατέρας λέει, ότι δεν έχει ακόμα αποφασίσει αν θα τους πει τα νέα σχετικά με την διαφήμιση κατά την διάρκεια της πτήσης τους προς την Νέα Ζηλανδία ή όταν προσγειωθούν.

«Πιθανότατα θα τους έλεγα: ‘α, παρεμπιπτόντως, έβαλα μια μικρή αγγελία για εσάς, παιδιά’» είπε, γελώντας. «Είμαι σίγουρος πως θα εκπλαγούν και θα τσαντιστούν, αλλά είμαι βέβαιος πως θα γελάσουν κιόλας. Έχουμε μια πολύ καλή σχέση και πάντα κάνουμε πλάκες μεταξύ μας. Ξέρουν πως είμαι λίγο ασυνήθιστος σε αυτό το θέμα».

Η οικογένεια θα φτάσει στην Νέα Ζηλανδία στις 26 Δεκεμβρίου και θα παραμείνει εκεί έως τις 7 Ιανουαρίου.

Η αγγελία έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς κατοίκους της χώρας να προσφέρουν στον πατέρας, χρήσιμες συμβουλές για το πού θα βρει τις πιο κατάλληλες γυναίκες. Άλλοι ζητούν απαντήσεις σχετικά με το γιατί είναι ακόμη ελεύθερα τα αδέρφια.