Ο άνθρωπος που κάλυψε όλο το σώμα του με τατού, έκοψε το μόριό του γιατί δεν ταίριαζε με το λουκ του [εικόνες]
1 year, 1 month ago
6

Στα 32 του ο Άνταμ Κουρλικάλε από το Καλίνινγκραντ έχει ήδη περάσει πολλά στη ζωή του.

Ήταν 12 ετών όταν διαγνώστηκε με καρκίνο, ενώ έπασχε ήδη από αλμπινισμό. Για να καταπολεμήσει την κατάθλιψη λόγω του λευκού χρώματος της επιδερμίδας του αποφάσισε να κάνει τατουάζ βάφοντας γκρι το 90% του σώματός του γκρι -ακόμη και τους βολβούς των ματιών του.

«Είχα ανέκαθεν επίγνωση ότι ήμουν “αλλιώτικος”, ότι διέφερα από τους άλλους», είπε ο Ρώσος στο βρετανικό περιοδικό Metro. «Π.χ. το αγαπημένο μου χρώμα ήταν το γκρι -σε διάφορες αποχρώσεις. Γι’ αυτό και η επιδερμίδα μου έχει τώρα το χρώμα του γραφίτη».

 

Santa Mario. ??☻ #black #blackwork #blacktattoo #blackeyes #adamcurlykale

A post shared by Adam (Oreo) Curlykale (@adam.curlykale) on

Αλλά η ιστορία του δεν τελειώνει εκεί. Μολονότι κατάφερε στο μεταξύ να νικήσει τον καρκίνο, κατέφυγε γι’ άλλη μια φορά -αυτή τη φορά εκούσια- στο χειρουργικό νυστέρι. Ο 32χρονος ταξίδεψε μέχρι το Μεξικό προκειμένου να υποβληθεί σε μια επέμβαση αφαίρεσης του πέους και του οσχέου -περιλαμβανομένων των όρχεων- του επειδή κατά τη γνώμη του δεν ταίριαζαν με το νέο χρώμα της επιδερμίδας του.

 

My new JEEP. ? #nullo #nullyfication #new #car #adamcurlykale

A post shared by Adam (Oreo) Curlykale (@adam.curlykale) on

Όσον αφορά το ελάχιστο κομμάτι της επιδερμίδας του που δεν έχει καλύψει μέχρι στιγμής με τατουάζ ο Κουρλικάλε λέει ότι καταστρώνει ήδη τα σχέδιά του.

«Σχεδιάζω μόνος μου τα τατουάζ μου γιατί αφορούν το σώμα μου. Έχω ένα συγκεκριμένο όραμα για τον εαυτό μου και το υλοποιώ βήμα-βήμα», λέει. «Η ζωή είναι τόσο σύντομη που έχω σταματήσει να σκέφτομαι τι μπορεί να συμβεί αύριο»…

 

I see u. #adamcurlykale

A post shared by Adam (Oreo) Curlykale (@adam.curlykale) on