Ο Ομπάμα θυμάται τις πρώτες του ημέρες ως πατέρας [εικόνα & βίντεο]
1 year, 2 months ago
6

Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από τότε που ο Μπαράκ Ομπάμα αποσύρθηκε από το δημόσιο αξίωμα, ωστόσο φαίνεται πως δεν έχει ξεχάσει την επικοινωνιακή του χάρη.

Όπως το να φιλά μωρά. Ο Πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ έπαιζε γκολφ στην Χαβάη πρόσφατα όταν συνάντησε την νεαρή μητέρα Τσέλσι Έντουαρντς, που κρατούσε την μικρή κόρη της Πέσλεϊ.

Ο Ομπάμα πήρε την Πέσλεϊ στην αγκαλιά του και την κράτησε όπως ένας άνδρας που θυμάται τις πρώτες ημέρες της πατρότητας.

Η Πέσλεϊ όταν μεγαλώσει, πιθανότατα δεν θα θυμάται την εμπειρία, αλλά η μητέρα της σίγουρα δεν θα το ξεχάσει ποτέ. Η Έντουαρντς μίλησε στο «Because of Them We Can», μια ιστοσελίδα που επικεντρώνεται στην μαύρη κοινότητα.

«Το να ζήσεις την εμπειρία αυτή – να κρατά ο πρώτος Μαύρος Πρόεδρος το μωρό σου αγκαλιά, και πόσο μάλλον να το φιλάει στο μέτωπο, πρέπει να είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής ενός γονέα» ανέφερε η Έντουαρντς σε ανάρτηση που δημοσιεύτηκε την Δευτέρα.

«Όσο για το κοριτσάκι μας, το να είναι στα χέρια ενός άνδρα με τόση επιρροή, που παραμένει όμως τόσο ταπεινός, και που μπορεί να βιώσει κάτι που πολλοί δεν θα βιώσουν ποτέ, είναι μια ευλογία από τον Θεό» πρόσθεσε. «Είναι ένα από τα πράγματα που δεν περιγράφονται».