«Ο Τραμπ είναι σατανικός»- Το μυστικό προφίλ στο facebook που «καίει» την Μάλια Ομπάμα [εικόνες]
1 year, 1 month ago
6

Με την Μάλια Ομπάμα ασχολούνται σήμερα τα αμερικάνικα μέσα, καθώς αποκαλύφθηκε ο κρυφός λογαριασμός της στο Facebook.

Bέβαια τα διεθνή μέσα δεν ασχολήθηκαν τόσο με το μυστικό της προφίλ, όσο με μία συγκεκριμένη φωτογραφία στην οποία υπάρχει ένα σημείωμα που γράφει πως ο Ντόναλντ Τραμπ είναι σατανικός.

«Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι Πρόεδρος. Αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Ο Ντοναλντ Τραμπ είναι σατανικός», αναφέρουν τα τρία σημειώματα τα οποία φωτογραφήθηκαν και δημοσιεύτηκαν στο προφίλ της Μάλια Ομπάμα στο Facebook.

Σύμφωνα με την DailyMail, στην κρυφή αυτή σελίδα η Μάλια Ομπάμα συνήθιζε να επικοινωνεί με τους φίλους της μέχρι το 2017, όπου και μετακόμισε στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ στην Μασαχουσέτη και να ανεβάζει φωτογραφίες από τις εξωτικές της διακοπές.

Μάλιστα την φωτογραφία όπου η κόρη του Μπάρακ Ομπάμα εκφράζει την αντιπάθειά της προς τον Ντονάλντ Τραμπ σχολίασε και η εγγονή του Τζο Μπάιντεν, Φίνεγκαν, λέγοντας «Δεν το είχα δει αυτό. Μ΄αρέσει».

Σε άλλες φωτογραφίες, η Μάλια Ομπάμα φαίνεται ανέμελη, χαρούμενη σαν μία άγνωστη έφηβη Αμερικανίδα που απολαμβάνει τις διακοπές με τις φίλες της.

Δημοσιεύοντας σέλφις, ξαπλωμένη στο γρασίδι και ποζάροντας μέσα στην τουαλέτα έχοντας καλυφθεί με την κουρτίνα του μπάνιου της, η Μάλια Ομπάμα έκανε μία διαφορετική ζωή όσο ο πατέρας της ήταν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Να σημειωθεί πως η Μάλια Ομπάμα πριν μπει στο Χάρβαρντ αποφάσισε να κάνει one year gap, να γυρίσει δηλαδή τον κόσμο, ταξιδεύοντας σε διαφόρους προορισμούς πριν ξεκινήσει τις μεταπτυχιακές σπουδές της.