Όταν γεννήθηκε την εγκατέλειψαν σε ένα χαρτόκουτο: 32 χρόνια μετά βρήκε την αδερφή της
1 year, 7 months ago
6

Μια γυναίκα εγκαταλείφθηκε λίγες ώρες μετά τη γέννησή της σε ένα χαρτόκουτο, στην είσοδο ενός νοσοκομείου. Σήμερα, 32 χρόνια μετά, ανακάλυψε πως έχει αδερφή και μάλιστα κατάφερε να την συναντήσει.

 

Helen Knox: Η ιστορία της

Η στιγμή της συνάντησης ήταν άκρως συγκινητική και εκτυλίχθηκε σε πλατό βρετανικής εκπομπής. Ειδικότερα, η 32χρονη Helen βρέθηκε στο Τσέστερφιλντ, τον Δεκέμβριο του 1988. Μέχρι σήμερα, δεν γνώριζε τίποτα για τη βιολογική της οικογένεια.

Οι συντελεστές της εκπομπής εντόπισαν την ετεροθαλή αδερφή της Helen, Jess, μέσω τεστ DNA. Μάλιστα, και εκείνη έχει μία εξίσου συγκλονιστική ιστορία, αφού την είχαν εγκαταλείψει και εκείνη, περίπου 14 μήνες πριν γεννηθεί η Helen. Οι συντελεστές εντόπισαν και τη μητέρα των δύο γυναικών, όμως ακόμα είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουν αν επιθυμεί επικοινωνία με τις δύο κόρες της.

Helen Knox

 

Πριν από τη συνάντηση, η Helen δήλωσε: «Είναι μεγάλο γεγονός η γνωριμία με την ετεροθαλή αδερφή μου. Είναι κάτι που θα αλλάξει τις ζωές και των δύο μας. Δεν είναι κάτι που θα γίνει άμεσα. Αλλά θα εξελίσσεται στο υπόλοιπο της ζωή μας. Είμαι ενθουσιασμένη».

Η Jess φάνηκε εξίσου πρόθυμη στο αναπτύξει ένα στενότερο δεσμό με την μικρότερη αδερφή της. Όπως είπε: «Όντας εγκαταλελειμμένη δεν πιστεύεις ότι θα βρεις κανέναν. Το να συναντήσω την αδερφή μου είναι πολύ ξεχωριστή στιγμή. Είναι μοναχικό το να είσαι εγκαταλελειμμένος. Σίγουρα και η αδερφή μου μοιράζεται τα ίδια συναισθήματα και σκέψεις με εμένα».

Η συνάντηση των δύο γυναικών πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο, όπου αντάλλαξαν ιστορίες και οικογενειακές φωτογραφίες.

 

 

enimerotiko.gr