Όταν η Μαντόνα φίλησε τον «Ντίλαν» του Μπέβερλι Χιλς (pics)
5 months, 30 days ago
6

Κάποτε, τον προηγούμενο αιώνα, στα 1991, όταν τα πράγματα ήταν πιο αθώα, εκείνος ήταν ένας νεαρός ηθοποιός που όλα τα κοριτσόπουλα ήταν ερωτευμένα μαζί του. Εκείνη ήταν ήδη η «βασίλισσα της ποπ». Τότε, ο «Ντίλαν» του Μπεβερλι Χιλς, κατα κόσμον Λουκ Πέρι, και η Μαντόνα συναντήθηκαν στη σκηνή της εκδήλωσης βραβείων του αμερικανικού ιδρύματος έρευνας κατά του AIDS και προκάλεσαν παγκόσμιο «σεισμό».

Η μάστιγα του AIDS ήταν σε απόλυτη έξαρση, ακολουθώντας την ξέφρενη δεκαετία του 1980, και το στίγμα που συνεπαγόταν η ασθένεια ήταν τεράστιο. Ο αείμνηστος «Ντίλαν» κλήθηκε να απονείμει το «βραβείο θάρρους» στην Αμερικανίδα τραγουδίστρια, για τη συνεισφορά της στην καταπολέμηση του AIDS.

Όταν της το παρέδωσε, η πάντοτε εκδηλωτική Μαντόνα τον άρπαξε και τον φίλησε με πάθος στο στόμα. Όλοι μίλησαν για ειδύλλιο, κάτι που ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε. Ο στόχος, όμως, είχε επιτευχθεί. Όλος ο πλανήτης είχε ενημερωθεί για το ιό του HIV και τη σημασία της έρευνας κατά της ασθένειας, αλλά και για τη σημασία της προφύλαξης.

Η ώρα για την καταπολέμηση των διακρίσεων προς τους φορείς και τους ασθενείς με τη νόσο είχε καταφτάσει.

Κι όλα αυτά απλά μ’ ένα παθιασμένο φιλί δύο ποπ ειδώλων.

Δείτε τις φωτό: