Πα-τέρας βίαζε την 8 μηνών κόρη του και πουλούσε τις φωτογραφίες των φρικιαστικών πράξεών του στο ίντερνετ
10 months, 13 days ago
6

Η αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα που βίαζε την κόρη του, ηλικίας οκτώ μηνών, ενώ τραβούσε φωτογραφίες με τις φρικτές πράξεις του, τις οποίες πώλησε σε ιστοσελίδες με πορνογραφικό υλικό.

Ο 27χρονος, ο οποίος είναι από την πόλη Berdychiv της βόρειας Ουκρανίας, πουλούσε άφοβα τις απεχθείς πορνογραφικές φωτογραφίες του παιδιού του, αφού πίστευε ότι ποτέ δεν θα τον “τσάκωναν”.

Ο διαστροφικός πατέρας βίαζε το βρέφος φωτογραφίζοντας τις φρικιαστικές πράξεις του με το smartphone του, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο άντρας συνελήφθη χθες το πρωί ενώ η οικογένειά του ακόμα κοιμόταν και οι φωτογραφίες της σύλληψής του δόθηκαν στη συνέχεια στη δημοσιότητα από την αστυνομία.

Police have arrested a man (centre) who they allege raped his eight-month-old daughter and took pictures which he sold on Australian porn websites 

Μία από τις εικόνες δείχνει τον άντρα να φοράει μόνο τα εσώρουχά του.

Ο διοικητής της Ουκρανικής υπηρεσίας ηλεκτρονικού εγκλήματος, δήλωσε: «Ο άνδρας βίαζε το παιδί του όταν η μητέρα έλειπε ή εργαζόταν στον κήπο».

Η μητέρα έμαθε τα όσα συνέβαιναν στην κόρη της από την αστυνομία.

He was arrested in an early morning raid at his home while his family were still sleeping, and pictures of his arrest were then released online by police

Ο 27χρονος πατέρας είναι πρώην στρατιωτικός, ο οποίος δεν μπορούσε να εργαστεί μετά από έναν τραυματισμό του, το 2014, στην ανατολική Ουκρανία.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε: “Το smartphone του άντρα είναι γεμάτο από αποδεικτικά στοιχεία. Το βρήκαμε κρυμμένο στο δωμάτιο του μωρού ανάμεσα στα παιχνίδια του.”

Οι φωτογραφίες κυκλοφορούσαν σε ιστοσελίδες πορνό και παρατηρήθηκαν από την Αυστραλιανή υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος, η οποία συνεργάστηκε με τους Ουκρανούς συναδέλφους της.

Η Ουκρανική αστυνομία κατέσχεσε το smartphone του άντρα μαζί με τον υπολογιστή του, το οποίο στάλθηκε στην υπηρεσία για εξονυχιστική έρευνα.

Οι χρήστες του διαδικτύου αντέδρασαν με αγανάκτηση.

«Νόμιζα ότι είχα δει τα πάντα, αλλά έκανα λάθος», είπε ένας, ενώ ένας άλλος δήλωσε ότι ο πατέρας θα έπρεπε «να σαπίσει στη φυλακή».

Ο άντρας θα φυλακιστεί για 15 χρόνια αν κριθεί ένοχος για το βιασμό της κόρης του μετά το δικαστήριο.