«Παρκάρω όπου γουστάρω, οι κλήσεις νοιάζουν μόνο τους φτωχούς»: Σάλος με τις δηλώσεις νεαρού εκατομμυριούχου
1 month, 6 days ago
6

Κλήσεις: Ο 27χρονος εκατομμυριούχος Luke Desmaris δηλώνει πως μπορεί να παρκάρει, όπου θέλει, καθώς δεν τον ενδιαφέρουν τα… πρόστιμα, μιας και έχει χρήματα.

 

Συγκεκριμένα ο νεαρός που έχει μαζέψει πάνω από 100 κλήσεις τον τελευταίο χρόνο επειδή αφήνει την BMW M4 όπου εκείνος επιθυμεί στο Λονδίνο, ακόμη και σε σημεία που το παρκάρισμα απαγορεύεται αυστηρά, προκαλεί με τις δηλώσεις του σε συνέντευξη, αναφέροντας: «Οι άφραγκοι άνθρωποι βλέπουν πρόστιμο, εγώ όμως βλέπω VIP πάρκινγκ».

 

Εκατομμυριούχος: Τι δηλώνει για το παράνομο παρκάρισμα και τις κλήσεις

Ο Βρετανός αποκαλύπτει πως έχει πληρώσει πάνω από 8.100 δολάρια σε πρόστιμα τους τελευταίους 12 μήνες, αλλά έχει μικρή σημασία για εκείνον, αφού βγάζει περισσότερα από ένα εκατομμύριο τον χρόνο ως χρηματιστής.

«Αν μπορώ να γλιτώσω χρόνο, κάνοντας αυτό, τότε θα το κάνω», αναφέρει και προσθέτει: «Σημαίνει ότι μπορώ να πάω σπίτι μου πιο γρήγορα και να πιάσω δουλειά. Αυτή είναι η λογική μου».

 

 

«Το κάνω όταν πάω για ψώνια, ειδικά στο Λονδίνο. Απλώς παρκάρω απ’ έξω γιατί μπορεί να είναι εφιάλτης το να παρκάρεις με άλλον τρόπο», συνεχίζει. «Άρχισα με μερικές κλήσεις κάθε τόσο και από τότε που άρχισα να τα πηγαίνω καλά (σ.σ. οικονομικά), δεν έχει σημασία. Τα χρήματα δεν έχουν σημασία».

Σε βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok όπου μιλά για το παράνομο παρκάρισμα και τα πρόστιμα, που συγκέντρωσε πάνω από 3 εκατομμύρια views έλαβε αρκετά αρνητικά σχόλια.

 

 

«Μπορείς πάντα να καταλάβεις έναν απατεώνα από το πόσο πολύ μιλά για τα χρήματα. Ο πλούτος είναι σιωπηρός όταν τον έχεις ήδη. Οι απατεώνες είναι θορυβώδεις επειδή το χρειάζονται», έγραψε ο σχολιαστής. «Οι άνθρωποι έχουν πολλά να πουν στο διαδίκτυο, από κοντά όμως είναι διαφορετικά. Και στο τέλος της ημέρας, δεν με νοιάζει», απαντά ο 27χρονος.

 

 

 Enimerotiko.gr