Πάτρα: Εξαπατά ξενοδοχεία σε όλη τη χώρα η καλλονή με το μαύρο σκυλάκι – Ζει στη χλιδή και δεν πληρώνει
1 year, 4 months ago
6

Επαγγελματίας» απατεώνισσα, αλλά και περιζήτητη… escort επωνύμων φαίνεται πως είναι η εντυπωσιακή καλλονή που αναζητείται για απάτες σε βάρος επιχειρηματιών στην Πάτρα, καθώς η δράση της έχει επεκταθεί και σε άλλες περιοχές της χώρας όπου επίσης συστήνεται ως Βρετανίδα σύζυγος υψηλόβαθμου στελέχους μεγάλου οργανισμού και περνάει… ζωή και κότα «φεσώνοντας» τα ξενοδοχεία όπου διαμένει.

Η πανέμορφη γυναίκα που κυκλοφορεί με ένα μαύρο σκυλάκι στην αγκαλιά της έχει καταγωγή από χώρα της πρώην Γιουγκοσλαβίας, φέρεται μάλιστα να βρίσκεται στις λίστες αναζητούμενων της από τις 2 Σεπτεμβρίου του 2021, αν και δεν είναι σαφές για τι κατηγορείται. Όμως, το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην Ελλάδα και η δράση της αποκαλύφθηκε στην Πάτρα, όπου κατέκλυσε επί τέσσερις ημέρες στην σουίτα γνωστού ξενοδοχείου και την «κοπάνησε» χωρίς να πληρώσει!

Η εντυπωσιακή κοκινομάλλα, που ισχυριζόταν ότι τη λένε Mia και μιλούσε μόνο αγγλικά, έκανε τηλεφωνική παραγγελία σε ένα μίνι μάρκετ για δυο κάρτες paysafe αξίας 150 ευρώτσιγάρα, ποτά και τρόφιμα, συνολικής αξίας 193 ευρώ και είπε στον διανομέα που της τα πήγε στο δωμάτιο ότι δεν έχει μετρητά και θα πλήρωνε με τραπεζική κάρτα. Όταν εκείνος επέστρεψε με το POS, διαπίστωσε ότι η κάρτα ήταν άδεια και η καλλονή ισχυρίστηκε ότι θα περνούσε ο σύζυγός της για να πληρώσει.

Ο υπάλληλος πήρε πίσω τις κάρτες, αλλά όταν επέστρεψε στο μαγαζί διαπίστωσε ότι οι κωδικοί τους είχαν χρησιμοποιηθεί, καθώς η γυναίκα τους είχε αντιγράψει. Η ιδιοκτήτρια του μίνι μάρκετ αναζήτησε την επόμενη ημέρα την 30χρονη στο ξενοδοχείο, αλλά διαπίστωσε ότι είχε εξαφανιστεί χωρίς να πληρώσει για την διαμονή της και τα γεύματα που κατανάλωσε!

Όμως, όταν γνωστοποιήθηκαν οι δυο καταγγελίες -της ιδιοκτήτριας του μίνι μάρκετ και του ξενοδόχου- πολλοί επιχειρηματίες και από άλλα μέρη της χώρας αντιλήφθηκαν από τις περιγραφές ότι η ίδια μυστηριώδης γυναίκα είχε εξαπατήσει και τους ίδιους!

Ήδη, επικοινώνησαν με το protothema.gr δυο ιδιοκτήτες ξενοδοχείων στην Αττική και σε κοντινό της νησί, στους οποίους φόρεσε… “φέσι” η καλλίγραμμη αγγλόφωνη με το μαύρο σκυλάκι αλλοδαπή (που συστήθηκε με διαφορετικά ονόματα) και θεωρείται βέβαιο ότι, όσο γίνεται γνωστή η δράση της, τόσο θα πληθαίνουν οι καταγγελίες.

Το περίεργο είναι ότι οι μαρτυρίες για το διάστημα της παραμονής της άγνωστης καλλονής στα συγκεκριμένα ξενοδοχεία αναφέρουν ότι ερχόταν μαζί με άγνωστους άνδρες που… εναλλάσσονταν καθημερινά, με αποτέλεσμα να γεννάται η υπόνοια ότι έκλεινε “ροζ” ραντεβού, πιθανότατα μέσω διαδικτύου!

Το ερώτημα στο οποίο δεν υπάρχει απάντηση, μέχρι στιγμής, αφορά στην σχέση της -αν υπάρχει- με το στέλεχος του μεγάλο οργανισμού, τα στοιχεία του οποίου χρησιμοποιεί η εντυπωσιακή καλλονή για να κλείνει τα δωμάτια. Το σχετικό e-mail φέρεται ότι είχε σταλεί από τον συγκεκριμένο -βρετανικής υπηκοότητας- άνδρα, ωστόσο εκτιμάται ότι είναι ψεύτικο.

protothema.gr