Ποιοί διάσημοι δεν μπορούν να αγοράσουν Ferrari;
1 year, 10 months ago
6

Στην άτυπη αυτή λίστα (μια και η Ferrari δεν επιβεβαιώνει πως υπάρχει κάτι τέτοιο- επισήμως) με τους αποκλεισμένους celebrities, ήρθε να προστεθεί πρόσφατα και η οικογένεια Kardashian.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε στην ηλεκτρονική εκδοχή της Marca, το όνομα της οικογένειας των Kardashians ήρθε να προστεθεί δίπλα σε εκείνα του Justin Bieber και του Floyd Mayweather, για τους οποίους ισχύει το ίδιο… απαγορευτικό από τη μεριά της Ιταλικής εταιρείας.

Η αλήθεια είναι πως ότι έχουμε δει μέχρι τώρα, που «συνδέει» τις αδερφές Kardashians με τα μοντέλα της Ferrari, δεν φαίνεται να «θίγει» με κάποιο τρόπο την πολιτική της Ferrari.

Η πολιτική της Ferrari είναι ξεκάθαρη απέναντι σε όλους, με τις επιφυλάξεις να διατυπώνονται από την πρώτη στιγμή που κάποιος –διάσημος και μη- εκφράζει έμπρακτα το ενδιαφέρον για την αγορά κάποιου καινούργιου μοντέλου.

Οι επεμβάσεις που «επιτρέπονται» στα αυτοκίνητά της που αφορούν στους τροχούς, στο χρώμα του αμαξώματος αλλά και στα πρόσθετα που μπορούν να τοποθετηθούν πάνω του.

Είναι πολύ συγκεκριμένες και όποιος παρεκκλίνει από αυτές τις οδηγίες, έρχεται αντιμέτωπος με τη σχετική απαγόρευση και τον αποκλεισμό από την αγορά καινούργιου αυτοκινήτου- αλλά και τη συντήρησή του σε επίσημους αντιπροσώπους.

newsauto.gr