Ποιο είναι το πραγματικό όνομα του τραγουδιστή του «Business» -Με τα 10 εκατ. views [εικόνες]
Just now
6

«Πίσω απ’ το τιμόνι κάνω business…», ακούγεται σε InstaStories, σε clubs και αυτοκίνητα, δείχνοντας πως το τραγούδι του TOQUEL είναι ένα από τα δημοφιλέστερα αυτή την περίοδο.

Την ώρα που ο Sin Boy και ο Light κάνουν τον δικό τους χαμό με τα τραγούδια τους, ο TOQUEL δεν περνά διόλου απαρατήρητος και κερδίζει τους φανς και το Youtube. Το τραγούδι «Business» γίνεται κόλλημα και ξεσηκώνει μόλις αρχίζει να παίζει.

 

Ποιος είναι ο TOQUEL που τραγουδά το «Business»

Το πραγματικό όνομά του είναι Klaudjo Dhespo και κατάγεται από την Αλβανία. Στην Ελλάδα ήρθε σε νεαρή ηλικία και με την οικογένειά του έμενε στο Ηράκλειο Κρήτης. Στα 20 του μετακόμισε στην Αθήνα.

View this post on Instagram

A post shared by Toquel (@isyoboytoquel) on Jun 23, 2019 at 2:48am PDT

Γράφει στίχους μέσα από τους οποίους περνά τα δικά του μηνύματα κατά του bullying και του ρατσισμού.

View this post on Instagram

Πέρα απο το ταλέντο, την αφοσίωση και την σκληρή δουλειά κανένας δεν πρέπει να αγνοεί ένα τόσο μικρό, αλλά και τόσο μεγάλο συναίσθημα… “την δύναμη της πίστης”! Θα πέσεις απ’ τα σύννεφα μολις καταλάβεις πραγματικά πόση δύναμη έχεις μέσα σου και δεν το γνωρίζεις ακόμα, ένα λαμπρό παράδειγμα για εμένα είναι τα αδέρφια Antetokounmpo! Αν είσαι από 14–18 χρονών δήλωσε συμμετοχή στο τουρνουά μπάσκετ 3×3 που διοργανώνουν οι #antetokounbros στο nike.com/giannis και γίνε κι εσύ μέρος της μεγάλη γιορτής του αθλητισμού #nikebasketball #weareallbros

A post shared by Toquel (@isyoboytoquel) on Jun 17, 2019 at 2:20am PDT